marți, 13 decembrie 2016

Două zile după vot: Prima țeapă! Pardon, o ”manifestare a responsabilității”...


          Liviu Dragnea îi cere prim-ministrului în funcție, Dacian Cioloș, să nu mai facă tăierile de taxe stabilite de la 1 ianuarie. Față de promisiunile de până acum 2 (două!) zile, e o diferență cam ca în bancurile cu Radio Erevan. Taxele nu scad, ci anulăm scăderile făcute deja de Cioloș, iar Cioloș nu e tocmai un tehnocrat pus de Soros să distrugă țara, ci un om responsabil, de apreciat, deschis dialogului. Hahahahahahaaaaaa!!!
          Bănuiesc că e o veste pe măsura așteptărilor celor 45% dintre români care au votat cu PSD. O să vedem cu toții, din comentariile de pe facebook, bunăoară, că oamenii îl vor iubi și mai mult pe Dragnea și partidul favorit după acest gest. O să-l numeasă, dați-mi voie să ghicesc, ”responsabil”! Și cred că au dreptate, că doar reprezintă majoritatea. Mă rog, eu aș numi asta ”țeapă”, dar eu sunt un mare cârcotaș, așa că nu mă băgați foarte tare în seamă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!