luni, 12 decembrie 2016

2016, anul curățeniei generale în politica botoșăneană


          An de grație pentru județul Botoșani, dacă privim lucrurile prin prisma numărului mare de politicieni de proastă și foarte proastă calitate de care a dat Dumnezeu și am scăpat!
          Nu mă apuc acum să povestesc de ce sunt odioși cei care au fost ejectați cu șuturi în fund din fruntea politicii locale. Spre deosebire de mulți viteji aborigeni, am făcut-o de foarte multe ori de-a lungul timpului, mai ales atunci când respectivii s-au aflat la putere. Că acum, când s-au prăbușit ca niște castele de nisip, nu mai e nicio sfârâială să te apuci să-i faci cu ou și cu oțet. Așa că, de data asta, doar o să-i trec în revistă, motivele pentru care i-am considerat niște nulități care fac rău județului putând fi găsite cu ușurință de oricine își face timp să răsfoiască nițel blogulețul!
          Așadar, aruncații din acest an la lada de gunoi (de lux, dar tot gunoi!) a acestui județ: Mihai Țâbuleac (fost senator, președinte CJ, președinte PNL), Ovidiu Portariuc (fost primar de Botoșani, președinte PSD), Cristian Roman (fost prefect, deputat, președinte FC), Verginel Gireadă (fost primar, deputat, vicepreședinte PNL) și, dacă nu cumva mă înșel cu câteva săptămâni sau luni, Florin Țurcanu (fost deputat, președinte CJ, președinte PNL). Eeeei? Dacă nici asta nu se cheamă curățenie generală, atunci care mai e?

P.S.: Sunt un pic îngrijorat că rămân fără ținte pe măsură în sfera puterii locale. Nu pentru mult timp, oricum. Sunt (din păcate!) destule personaje ”promițătoare”, din politică și nu numai, pe care le am deja în vizor, așa că n-o să mă plictisesc nici de acum încolo. Nici eu, nici ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!