sâmbătă, 8 octombrie 2016

Popescu, dublu impact: Omul și Personalitatea


          Campion absolut la proba neolimpică de orientare viteză, Corneluș Popescu s-a oploșit rapid într-un partiduleț de buzunar, singurul la care a mai găsit liber locul din fruntea listei de candidați la alegerile generale din decembrie. Dorind, probabil, să fie ironic cu foștii colegi liberali, (încă) senatorul sulițean le-a tras din nebăgare de seamă două scatoalce strașnice peste bot noilor săi tovarăși de drum politic, din PMP: ”PNL-ul este plin de oameni și personalități”, a perorat acid Corneluș. Carevasăzică, pe cale de consecință logică, prin PMP cam bătea vântul la acest capitol, așa că, iată, ”omul și personalitatea” Popescu s-a milostivit (de fapt, mai corect, ”s-au milostivit”, că este doi!) să umple vidul de competență și valoare, în așteptarea, desigur, a unei noi minuni la redistribuirea voturilor.

FOTO: Personalitatea Corneliu Popescu din Senatul României, primind telefonic felicitări de la omul simplu Cornel Popescu, din Sulița, județul Botoșani, pentru transferul fulger la PMP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!