vineri, 21 octombrie 2016

Of, of, of, măi Redbulică, măi, măi! Hahahahaaaaaaa...


          Mare supărare mare pentru o mână de liberali botoșăneni că Red Bull nu va mai fi parlamentar! Of, of, of, măi, măi! Cică Alinuța de la București a decis ca roșcatul venit din Forța Civică să mai ia o pauză de la deputăție, că oricum n-a făcut nimic bun în sejurul de patru ani la Casa Poporului început în 2012. Ceea ce e perfect adevărat! Oftica - reală sau mimată - a colegilor din organizația botoșăneană se leagă de impunerea Sulfinei Barbu pe listele aborigene, ceea ce, vezi bine, nu se cade a fi comis în cazul unei filiale care a obținut un scor electoral peste media partidului la locale. Ei, na! Dacă e să mă întrebați pe mine, nu prea ”se” există personaj mai nefast pentru acest județ decât Redbulică al nostru, așa că... Sulfina, ne-Sulfina, Alinuța ne face un mare bine dacă ne scapă de ăsta, înlocuindu-l cu oricine vrea mușchișorii ei de președinte unic al ”marelui PNL”.
          Cât despre amenințarea prezidentului local Cătălin că demisionează de la șefia organizației, dați-mi voie să cred că n-are absolut nicio legătură cu prezența sau nu pe liste a lui Cristinel și a Mirelușei. Ăsta-i doar un pretext simpatic, apărut fix la momentul oportun, pentru pasul în spate la nivel politic care se cuvine a fi făcut după ce DNA-ul se ambiționează să te ia la întrebări, la modul serios, despre una-alta. Interesant va fi de văzut cine va prelua, măcar formal, frâiele PNL-ului botoșănean, după retragerea lui Flutur. Alt circ, alte sfori trase intens pe la București, alte surprize! Deocamdată, nițică răbdare până luni, când vine sentința definitivă și irevocabilă de la Alinuța sădicuța!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!