marți, 25 octombrie 2016

Lecție de politică. Jos pălăria și... să vă țină!


          Dacă liberalii și-au dat copios cu stângu-n dreptul la întocmirea listelor parlamentare, la PSD totul a funcționat ca la carte și nu e nicio umbră de ironie în această afirmație. Contrar așteptărilor multora, inclusiv ale subsemnatului, cel pe care-l denumeam într-o postare recentă ”sultanul” Liviu Dragnea n-a intervenit nici pentru impunerea pe ușa din dos a lui Portariuc pe un loc eligibil și nici pentru modificarea opțiunilor exprimate de social-democrații botoșăneni. Mea culpa și mă bucur sincer că m-am înșelat atunci când pronosticam contrariul.
          Se cuvine să mai rectific o ”prognoză” defectuoasă (PSD-ul botoșănean a intrat, clar, într-o zodie a miracolelor pozitive!), cea referitoare la refuzul demisiei, solicitate de prefect, de către candidații șefi de instituții deconcentrate. Astăzi Marius Budăi și Răzvan Rotaru și-au înaintat demisiile de la conducerea Casei de Pensii, respectiv a Gărzii de Mediu. Ce să mai comentezi? JOS PĂLĂRIA!
          Acuma, de i-ar tine pe pesediști cât mai mult (și mai... profund) dorința de NORMALITATE în modul de a face politică! La fel cum sper ca peneliștii să înceapă să se molipsească, ușor-ușor, de la ceea ce, în acest moment, poate fi denumit o LECȚIE DE POLITICĂ.

P.S.: Nu comentez (deocamdată, desigur!) calitatea intrinsecă a candidaților aflați pe poziții eligibile pe listele PSD, căci nu despre asta-i vorba, ci despre gesturile în sine.

Un comentariu:

  1. Dar,celebrul director BUDAI,mai circula cu Duster-ul,Casei de Pensii,in interes personal ? Era parcata acasa si-si plimba familia.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!