duminică, 9 octombrie 2016

Drum bun, cale bătută!


          În spatele ușilor închise (nicio surpriză!), și-au desemnat și social-democrații botoșăneni listele de candidați pentru Parlamentul României, liste ce îi vor fi trimise tătucului Liviu Dragnea spre blagoslovire. Știute fiind numele aspiranților din PSD la fotoliile de parlamentari, listele nu arată foarte rău. Adică, în traducere liberă, se putea mult mai rău de atât! Până la urmă, nicio surpriză privind opțiunile stângii botoșănene. Singurul nemulțumit după anuțarea nume(re)lor câștigătoare la extragerea de tip 5 (eligibili) din (aproape) 40 de aspiranți inițiali a fost ex-ul (”ex” la toate capitolele!) Ovidiu Portariuc: ”Sunt dezamăgit că nu au putut veni candidații în fața colegilor să se prezinte, să spună ce au făcut și ce vor să facă”. Na! O fi omul dezamăgit, deși, cel puțin în cazul lui, nu mai era deloc necesar nici să se prezinte sau să spună ce a făcut, că știa toată lumea că absolut nimic, și nici să povestească despre ce vrea să facă de-acum încolo, că, dacă o mână de pensionare băștinașe l-au mai crezut în primăvară, la locale, bunii săi tovarăși din partid știu mai bine ca oricine cât preț pot să pună pe vorbele lui!
          Așa că, nenea Ovidelu', la revedere, drum bun și cale bătută, oricare îți imaginezi tu că poate fi aceea! Șansei uluitoare de a fi un tânăr politician și om de administrație de succes i-ai dat cu piciorul, ignorând toate semnalele care ți-au fost trasmise, patru ani la rând, de toată lumea. Pardon, de toată lumea, mai puțin Cosmin Andrei și Mihai Tincu... Stai fără grijă, nu plânge nimeni, dar absolut nimeni, nici măcar ăia doi, după tine. Nici chiar băbuțele pe care le-am amintit mai devreme, ultimele pe care le-ai mai făcut din voce în penibila ta carieră publică.

2 comentarii:

  1. Cel putin nu bea de stinge si nici nu-si vărsa frustrările asupra altora...Bafta Ovidiu!Rusine PSD!Dictatura s-a instaurat...Mai vorbim peste 2 ani despre calitatile sau defectele lui Portariuc...Pana atunci nu ramane decât un tânăr cu burse câștigate in străinătate si jignit in orașul sau natal doar pt ca nu "a picat" la pace cu "șmecherii"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate pentru el, nu vom mai avea motive sa vorbim despre calitatile sau defectele sale niciodata! Subiect inchis (de el insusi!).

      Ștergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!