sâmbătă, 3 septembrie 2016

Pesedistul Răzvănel scormonește de zor prin gunoaiele liberale


          Pupilul de la Garda de Mediu al prefectului Costică Macaleți, Răzvan Rotaru, își ia în serios rolul de potențial candidat al PSD la alegerile parlamentare, doar că puțin abuziv. Junele social-democrat și-a transformat instituția - la cârma căreia se află nu datorită cine știe căror merite și competențe profesionale, ci strict ca posesor al unui carnet de membru de culoare corespunzătoare acestei perioade - într-o grosolană măciucă de partid, cu care își altoiește adversarii politici. Pe lista primăriilor amendate cu sume importante de Garda de Mediu a Partidului Social Democrat găsim aproape exclusiv comune cu primari PNL, precum Mihai Eminescu, Dângeni sau Păltiniș. Cum ar veni, totul le pute subalternilor lui Răzvănel de îndată ce intră în fieful politic al unui liberal, în timp ce în comunele pesediste problemele de mediu par să fi fost definitiv și cât se poate de temeinic rezolvate.
          Ei bine, despre acest gen de abuzuri flagrante vorbeam atunci când deplângeam faptul că guvernul apolitic al lui Dacian Cioloș nici măcar n-a încercat să depolitizeze administrația românească. Altfel, ierarhic vorbind, cel care ar trebui să pună piciorul în prag și să interzică transformarea instituțiilor statului (nu ale unui partid!!!) în instrumente de luptă electorală (și nu doar Garda de Mediu se încadrează în această categorie, din nefericire!) este prefectul Dan Nechifor. Dar pentru așa ceva îți trebuie și un debit ceva mai mare de... sânge în instalație. Ori se pare că nu prea e cazul la nenea Dănuț.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!