miercuri, 1 iunie 2016

Catastrofă electorală pentru pesediștii botoșăneni!


          Disperați să reducă proporțiile dezastrului care se preconizează pentru alegerile de duminică, pesediștii l-au adus în regim de urgență pe Victor Ponta la Botoșani. Inițial mi-am zis că e o gogomănie fără seamăn să încerci un eventual transfer de imagine (de parcă dom' doctor Victoraș ar avea imagine, sanchi...) în cazul unor alegeri locale. Alegerile parlamentare și cele europarlamentare sunt eminamente politice și, în cazul lor, plimbarea ca la circ a unei maimuțe cu fundul roșu de la centru prin fața publicului poate avea oareșce efect. Dar de ce-ai face așa ceva la alegeri de primari, singurele la care alegătorii votează OMUL, și NU PARTIDUL??? O idioțenie!
          Abia după aceea m-am dumirit care a fost, totuși, schepsisul aducerii loserului din noiembrie 2014, Victor Ponta, prin minunatul nostru târguleț. Tovarășii din partidul roșu sunt pur și simplu disperați să își motiveze măcar propriii talibani, despre care sondajele de ultimă oră le-au arătat că sunt (și ei!) extrem de dezamăgiți de prestația lui Portariuc and comp. și că n-au de gând să iasă la vot disciplinați ca altădată. Cum ziceam, reducerea proporțiilor catastrofei inevitabile spre care se îndreaptă PSD-ul botoșănean, ajuns pe mâna unuia ca Porty. Deci despre asta a fost vorba!
          Vreți argumente suplimentare că asta e situația? Ei bine, zilele astea a început scandalul în interiorul PSD, mai-marii organizației locale reproșându-și deja, pe tonuri care mai de care mai ridicate, apropiatul inevitabil eșec. Aaaa, și, desigur, cheltuielile de campanie... În plus, în premieră planetară, strategul bucureștean al campaniei și-a rezervat bilete de tren pentru Capitală fix vineri seară. Omul știe mai bine decât toți că duminică, după anunțarea rezultatelor, nu va fi absolut nimic de sărbătorit la PSD și nu vrea să ia parte la praznicul de îngropare a speranțelor câtorva proști! Dar... despre morți numai de bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!