marți, 26 ianuarie 2016

PSD revoluţionează sociologia cu o idee de geniu: sondajul vorbit!


          Când evaluezi activitatea pesediştilor, una din primele concluzii la care eşti condamnat să ajungi e că aceştia sunt politicienii care vorbesc cel mai mult şi fac cel mai puţin. Ba chiar sunt şi unii care nu fac absolut nimic, Ovidiu Portariuc fiind, clar, exemplul cel mai elocvent pentru oricine. Culmea comunicării propagandistice a fost atinsă, însă, în acest început de an, de către socialiştii aborigeni în momentul în care au decis să... "vorbească sondaje". Este ultimul hobby al partidului roşu, care ne bombardează cu minimum 4-5 "sondaje" pe săptămână. Strict vorbite, că n-ar avea nimeni timp să le mai şi facă!
          Intră procurorii DNA într-o dimineaţă în biroul vicelui Cosminel Andrei ca să afle cine a luat comisionul pentru contractarea celui mai dezavantajos credit din istoria Botoşanilor de către primărelul Porty? Imediat, pe la nămiezi, apar din pământ, din iarbă verde şi rezultatele unui "sondaj" PSD cum că electoratul liberal din judeţ n-ar vota în ruptul capului un primar cercetat penal, cu referire indusă (artificial) spre Cătălin Flutur. Şi tot aşa...
          Dorinţa neţărmurită de a "vorbi câte un sondaj" cu ocazia fiecărui eveniment petrecut la Botoşani îi face, însă, pe drăguţii de omuleţi roşii să calce vârtos în străchini din când în când. Vizita copreşedinţilor naţionali ai PNL, Gorghiu şi Blaga, a fost întâmpinată de socialişti cu un nou "sondaj vorbit", scos din jobenul iluziilor de stânga: un aşa-zis top al încrederii botoşănenilor, în care pe primele locuri s-ar situa Iohannis, Ponta şi Cioloş. Graba de a induce cu orice preţ ideea că mai-marii liberalilor sunt personaje în care, vezi bine, nu prea are lumea încredere i-a făcut pe simpaticii propagandişti pesedişti să-l crediteze până şi pe liderul lor national, Liviu Dragnea, cu doar 16% din încrederea botoşănenilor, adică de două ori şi jumătate mai puţin decât defunctul (politic...) Victoraş Ponta. Or fi uitat, sărmanii bezmetici, că s-a făcut deja rocada în fruntea partidului şi că pupăturile slugarnice trebuie direcţionate către altă pereche de buci socialiste.
          Stimaţi tovarăşi, faceţi-vă rapid autocritica şi angajaţi-vă ferm în faţa măreţului conducător suprem că nu veţi repeta asemenea greşeli şi că veţi depăşi măcar cu 50% producţia de "sondaje vorbite" în acest an electoral! Dacă înaintaşii voştri reuşeau să dea gata cincinalul în patru ani şi jumătate, adică ce v-ar putea opri pe voi să "vorbiţi toate sondajele" planificate pentru 2016 până la alegerile locale? Ba chiar şi pe cele neplanificate! Ori, poate, n-aţi auzit de tovarăşul Stahanov!?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!