joi, 17 decembrie 2015

Incompetenta lui Portariuc ne taraste spre faliment


          450 de miliarde de lei vechi! Adica aproape 5 milioane de caciula sau, daca preferati, 20 de milioane pentru fiecare familie de patru persoane care locuieste in Botosani. Atat vom plati, numai in prima jumatate a anului viitor, pentru incompetenta fara margini a lui Ovidiu Portariuc. Si asta ca urmare a gestionarii mizerabile a celor doua proiecte importante pentru oras, Cornisa si teatrul, care i-au fost puse pe tava de fostul primar, Catalin Flutur, cu finantare cu tot, si pe care n-a fost capabil sa le duca la bun sfarsit in patru ani de zile! Vom plati ca fraierii de-o sa ne iasa ochii din cap si nu vom mai avea bani de nimic altceva timp de ani si ani de zile doar pentru ca am lasat un copchilas razgaiat sa se joace la butoanele primariei din 2012 incoace. Asa ne trebuie!
          Pentru plata gramezii de parale de mai sus au votat azi, intr-o noua "sedinta de indata", toti consilierii municipali. Daca nu votau, europenii ne-ar fi tras inapoi si banii deja investiti in cele doua proiecte pana acum. Adica... faliment total scria pe orasul asta!
          Acuma, baietasul ala iresponsabil, care se viseaza primar si din 2016 incolo, cauta cu tot dinadinsul un tap ispasitor pentru... timpul irosit de el insusi cu cele doua proiecte. Mai nou, o arde cu proiectantii care ar fi vinovati pentru situatia tragica din prezent. Bai, tataie, tu esti ala care ai facut un kilometru si jumatate de drum, pe Strada Primaverii, in doi ani de zile si tot prost ti-a iesit lucrarea! Si tot tu esti cel care n-a putut sa asfalteze cateva sute de metri pe Strada Maramures, lasand oamenii in noroaie pana la genunchi pentru o jumatate de an. Iar aici n-au mai avut nicio vina nici proiectantii, nici Mos Craciun si nici Zmeul Zmeilor. Cum n-au avut nici la amaratul ala de foisor din parc, refacut dupa mai bine de doi ani de la demolare... Pur si simplu tu esti incapabil sa faci ceva la termen! Iar asta ne costa pe noi toti o caruta de bani. Pentru ca singura diferenta intre Maramuresului si Cornisa este ca UE nu se joaca de-a finantarea pana pricepe un primarel gogoman cate urechi are si la ce sunt ele bune de o parte si de alta a capului!

P.S.: Zilele urmatoare vom afla si cate miliarde ne costa incapacitatea lui Portariuc de a consuma fondurile destinate anveloparii a fix doua blocuri pe an!!! Doamne, Dumnezeule...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!