joi, 5 noiembrie 2015

Nu radeti de cei care nu pricep ce i-a lovit! Doar zambiti!


          Zilele astea am postat la greu pe facebook, neglijand de-a dreptul iresponsabil accesarile (audienta) pe blogulet. Neavand niciun fel de obligatii contractuale publicitare sau de alta natura, asta e mai putin important. Libertatea de a spune ce, cand, daca si unde "vrea" muschii mei e mai importanta decat o temporara (si justificata!) scadere a numarului de cititori.
          Acestea fiind spuse, sa consemnam cate ceva despre fazele si atitudinile oarecum amuzante din aceste zile atat de pline de evenimente:
* Talibanii pesedisti sunt atat de ofticati ca Viorel Ponta a disparut subit in lada de gunoi puturos a istoriei acestei tari, incat nu par sa realizeze ca protestele impresionante din intreaga tara nu sunt tintite doar impotriva partidului rosu, ci impotriva intregii clase politice. Nu stiu daca incapacitatea lor intelectuala de a avea o vedere de ansamblu ar trebui sa ne mire prea mult. In fond si la urma urmei, s-au facut de-a lungul timpului zeci de cercetari sociologice privind profilul cultural, studiile si capacitatea de analiza a sustinatorilor fiecarui partid in parte... Oricum, ca sfat cat se poate de binevoitor si grijuliu: nu va bagati gheara in gat foarte-foarte adanc, fiindca nu e cazul! Treaba asta nu va priveste doar pe voi sau, ma rog, doar pe "ai vostri".
* Proaspat revenit la serviciu, dupa mai bine de o luna in care s-a dat cowboy peste Ocean, Porty demonstreaza inca o data ca nu intelege absolut nimic din ce se petrece in jurul lui. Mai intai se apuca sa spuna ca vrea sa iasa la protestele impotriva... clasei politice (deci si a lui!) "cu baietii", dupa care, tras de manecuta ca risca sa-si ia suturi in cur mai abitir ca niciodata, o da cotita in stil propriu: "E o miscare a tinerilor si nu vreau sa fiu acuzat ca vreau sa o confisc". Prietene, inceteaza sa fii prost! Doar asa te poti tine ceva mai departe de ridicol.
* Acelasi Ovidelu', cu un autodenunt public: "Eu lupt impotriva coruptiei din interior!". Hahahahaaaaaaaaaa!
* "Apoliticul" Macaleti, despre caderea guvernului al carui reprezentant era el la Botosani: "Am luat nota de demisia Guvernului Ponta si asteptam dispozitii". De la cine, Costica, tata, de la cine mai astepti tu dispozitii acum?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!