sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Mi'aita, ogoaie-te! Nu uita nimeni nimic!


          Nevorbit de o gramada de timp si nemaibagat in seama de nimeni, Mi'aita Vorbe Goale Tabuleac se trezeste baiguind vrute si nevrute, probabil in numele inexistentei (la Botosani) formatiuni basesciene MPR: "Ne indeplinim o datorie, aceea de a readuce in dezbatere faptul ca romanii au manifestat pentru a exprima nemultumirea in legatura cu evolutia gresita a unor fenomene politice si sociale, formuland totodata revendicari in acest sens. Din pacate, constatam cu surprindere ca pe agenda decidentilor politici nu se mai regasesc aceste revendicari. Exista riscul ca oamenii sa uite si comunitatea sa mearga in continuare in directia gresita".
          Vorbe multe si imbarligate pentru a spune te miri ce. Oricum, Tabulica pleaca de la premisa falsa ca el e in cu totul alta barca decat cea impotriva careia s-a exprimat strada mai deunazi. Nu, tataie, esti si tu bagat tot acolo, pana-n gat. De aceea, absolut tot ce ai spus in citatul de mai sus (ma rog, lasand la o parte barbologia neinteligibila) TE PRIVESTE DIRECT (si) pe tine! Cu o singura exceptie: in cazul tau, chiar "nu exista riscul ca oamenii sa uite" ceva!!! Stai pe pace, are cine sa le reimprospateze memoria ori de cate ori va fi nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!