marți, 17 noiembrie 2015

Mediu intens poluat. Cu politicieni! Aaa, si cu "tehnocrati"!


          Cateva mici observatii, pe probleme de... mediu. Mai exact, mediul politico-socio-economico-administrativo si ce mai vreti voi, in care fiintam cu totii. Adica, pana la urma, tot un fel de "mediu inconjurator", cum invatam pe vremuri la celebra materie cunostinte despre natura (...umana, in cazul nostru).
          * Tandemul Iohannis-Ciolos tine mortis sa dea cu oistea-n gard, facand praf, in doar cateva zile, ideea de guvern de tehnocrati. O parte din personajele propuse de prim-ministrul desemnat pentru noul guvern par sa fi fost scoase in prim-plan doar pentru a se face de ras in public. Iar efectul previzibil al stangaciilor "tehnocratilor" lui Mos Craciun este o uluitoare operatiune de recredibilizare a odioasei clase politice, despre care romanii vor fi "convinsi" in curand sa spuna: "Bai, parca mai bine era cu aia! Pai, nu-i vezi pe astia?".
          * Klaus Iohannis, despre pierderea casei din Sibiu, dupa o... meditatie (sic!), pardon,"cujetare" ardeleneasca de aproape o saptamana: "Solutia nu e buna. Ma nemultumeste". Hahahaaaaaaaaaaa!!! Normal ca pentru tine nu e buna, tinand cont de cate parale ai produs inchiriind casuta respectiva unei banci... Acuma, na, asta e: risti sa fii pus sa le restitui adevaratilor proprietari o caciula de bani. Ce sa zic? Ghinion!
          * Europarlamentarul Mihai Turcanu, pe facebook: "Schimbarea paradigmei politice din Romania este obligatorie si sunt convins ca suntem cu totii contemporani cu aceasta reforma ireversibila". Ia imaginati-va acum comentariile neamurilor de la Sulita, care pesemne ca ii urmaresc postarile lui Mihaita! Tata Florea catre fratiorul ex-imparat: "Uai, Florin, nu-s' ce-o vrut sa zaca frati-tu acolo, da' t-am spus io ca-i distept? Stai sa-i arat si lu' ma-ta!".
          * PNL-ul central a confirmat oficial ceea ce noi am anuntat pe blogulet de doua saptamani, numindu-l ieri in fruntea organizatiei din Botosani pe Costelus Soptica. Implicit, se confirma episodul care a declansat schimbarea lui Grigoras, produs in culise, la Bucuresti, unde, in prezenta trioului Soptica-Grigoras-Sorescu, s-a targuit (!!!) schimbarea... modificarii. Miza reala? Ne-o explica in clar mana dreapta a lui Costelus, Verginel Gireada: "Domnul deputat Costel Soptica are sustinere totala din partea mea pentru desemnarea cat mai rapida a candidatilor pentru alegerile locale". Clar? Tot nu? Pai, isi imagineaza cineva ca "desemnarea cat mai rapida a candidatilor" se face chiar asa, pe degeaba? Nu-i zicea mai deunazi Costelus lui Viorel Coman ca "e penibil" cu cele "doar" cateva zeci de milioane pe care le-a varsat pana acum la partid?!?
          * Grupul pesedist de "tinere activiste de nadejde", viitorul social-democratiei botosanene, se destrama pe zi ce trece. Care mai de care cu probleme mai groase: una cu locuinta capatata de la ANL, alta cu contractul prin care se incasa spaga de la pacanele... Halal generatie! Maestrii venerabili ai partidului, trasi pe linie moarta in ultimii ani, erau, parca, olecuta mai abili cand puneau la cale cate-o manevra menita sa-i umple de parale. Oricum, ca sa nu ajungem, Doamne fereste, la vreo discriminare de gen, mi se pare ca ar trebui sa apara un set de povestioare dragute si despre ispravile tinereilor socialisti. Ma gandesc asa, la intamplare, la un Cosminel, la un Porty, ba chiar poate si la un Dolly. Aaaaa? Nmic-nimic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!