vineri, 6 noiembrie 2015

Liberalii au inteles mesajul strazii si se curata. Intre ei!


          Iaca pozna la PNL: RVG-ul si-a dat putintel demisia, chipurile din cauza constiintei, care nu l-a mai lasat sa traverseze perioada asta zbuciumata, cu atata tineret in strada urland "Jos coruptii!". Hahahaahahahaaaa! Nici vorba, Doamne fereste, sa-i fi "recomandat" calduros cineva de (pe) la Bucuresti sa faca gratios pasul in spate! Ma rog... Bine ca-si vede omu' de drum, ca doara la asta se pricepe cel mai bine!
          Ia sa vedem daca mai iese - tot asa de "surprinzator", desigur - si partea a doua a pasientei jucate in Capitala, acolo unde dom' Costel a primit zambitor asigurari ferme ca va fi uns copresedinte in locul lui Grigoras. Tare ma tem ca trebusoara asta va fi olecuta mai dificila! Nu de alta, da' s-a gasit alde Sorinel Cornila sa enunte public, cu nume si prenume, personajele cu care este el coleg si prieten de atata amar de vreme si care se incadreaza perfect in categoria celor de care blestemata aceea de "strada" nu mai vrea sa auda in politica nici in ruptul capului: Verginel si Costelus.
          Stiu si eu ce sa zic? N-am cum sa-l contrazic nicicum pe Sorinel. E clar pentru toata lumea (mai putin pentru ei insisi, probabil...) ca si astia doi tre' sa se care incotro or vedea cu ochii. Ceea ce n-ar trebui sa le para a fi un lucru deosebit de nasol, pe inteleptul principiu stramosesc "fereasca Dumnezeu de mai rau!". Prin "mai rau" se poate intelege, ca sa dau un exemplu la intamplare, niscaiva mandate de aducere la DNA, chestiune de zile, daca e sa ne luam dupa ce spun gurile rele...
          Revenind la trebusoara cu galceava liberala, parca ar mai trebui spus ca nici indignatului ala de Sorinel nu i-ar strica o uitatura sagalnica in oglinda. N-ai vazut sa constate ca se incadreaza si el in categoria politicienilor care au dosare pentru afacerile comise cu statul, politicieni despre care aceiasi tinerei nastrusnici care-au prins a-si petrece serile in strada spun ca nu mai vor sa-i vada la ochi?
          Mama, mama, curatenie generala, nu gluma la baietii astia cu sagetica galbena! Si, pe cat de bosumflati sunt acuma ca li se cam strica jucaria, pe-atata de bucurosi ar putea fi la anul, cand niste fete noi si curate vor da mai bine pe buletinele de vot decat actuala garnitura. Operatiune care, in traducere libera, se cheama curatarea unei bucatele din clasa politica! Si parca eram cu totii de acord ca fix de asta ar cam fi nevoie, ca sa nu ne mai arda copiii prin fel de fel de sandramale...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!