miercuri, 25 noiembrie 2015

Doinita da rateuri: Dan Sova, bun de arest!


          Esec major pentru "fa Doina" Federovici, senatoarea neamului botosanean (mai exact, a neamurilor botosanene, cele cu scumpetea de vila de la Stauceni): comisia juridica din Senat a avizat cererea DNA de retinere a puscariabilului Dan Sova. Ultima data cand trebuia sa-l vedem pe Danut accesorizat cu bratari de inox, doua cucoane oplosite din (mare!) greseala prin Casa Poporului s-au opus: Doinita noastra, cu manevrele ei penibile din comisie, si duduia Jipa, cu mirul uns pe frunte.
          Ce-i drept, mai era o mica-mare diferenta fata de situatia actuala: in fruntea PSD-ului se afla VV Ponta, complicele lui Danut. Acuma, cu Dragnea la butoane - cel pe care Sova dorea sa-l taie de la cascaval atunci cand parea ca Victoras va ajunge presedinte - spalatoreasa de cariera Federovici n-a mai fost pusa sa albeasca rufele jegoase ale penalilor partidului. Carevasazica nu mai e buna de nimic pentru PSD. Poate doar pentru Dolly, dar, cum si asta e in cadere libera...

P.S.: Aaaa, fiind vorba de "fa Doina", asteptam un comunicat, ceva, care sa ne explice mai exact cum sta treaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!