miercuri, 21 octombrie 2015

Niciodata nu e prea tarziu!


         Palida, dar deloc de neglijat consolarea pe care o traiesc astazi "intelectualii" anilor '90, dupa (re)punerea sub acuzare a lui Ion Iliescu pentru atrocitatile staliniste patronate in zilele mineriadei de acum 25 de ani!
          Marturisesc ca personal resimt o consistenta (deloc crestineasca, dar nu despre asta-i vorba...) stare de bine imaginandu-mi ca, la ora asta, alde Iliescu, Magureanu, Voican-Voiculescu si ceilalti mahari post-comunisti de atunci, adica din anul cand eu imi incepeam viata de student, nu-si gasesc somnul, invartindu-se in asternuturi ca pe ghimpi la gandul ca ar putea sa-si petreaca batranetile in puscarie. Desigur, asta nu compenseaza nicicum disperarea traita de mine si de cei asemenea mie in acel odios 1990 in care sperantele puse in democratie si capitalism ni s-au naruit brusc, dupa ce am realizat ca noua societate functioneaza (tot) nedrept si (tot) la comanda odiosilor intangibili din vechiul regim.
          Ei, iata ca, fie si dupa un sfert de veac, exista o sansa sa se faca dreptate, iar jigodiile din gasca lui Iliescu, cu el insusi in frunte, sa ajunga sa plateasca. Nu e deloc putin lucru! Si - indraznesc cu naivitate sa sper din nou - e un semn pentru oricine, oricat de sus pus la un moment dat, ca poate ajunge sa fie pedepsit pentru mizeriile comise chiar si dupa decenii intregi! Ticalosilor de toate spetele, va doresc sa dormiti iepureste noapte de noapte, pana la sfarsitul zilelor voastre!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!