vineri, 9 octombrie 2015

Fiorosul Ovidelu'


          Portariuc, din America, despre bataia de joc de la lucrarile de pe Strada Maramures (plai de dor...): "Nu voi tolera acest comportament iresponsabil al unor constructori care, dupa ce castiga o licitatie, isi bat joc de contractul cu primaria si de cetatenii acestui oras, intarziind nepermis de mult finalizarea lucrarilor (procent de realizare de 44% la data cand trebuia facuta receptia - n.n.). Voi aplica cele mai dure sanctiuni pe care mi le permite legea".
          Hahahahaaaaaaaaa! Nu ca-i simpatic Ovidelu'? Cum se da el cu funduletul de pamant, de peste Ocean, pentru botosanenii obiditi, de care isi bat joc "nesimtitii aia de constructori"!!! Cum e dispus el sa taie capete si sa rupa maini si picioare, ca sa nu-si mai permita nimenea, niciodata, sa faca treaba de mantuiala (sau deloc!) pe banii nostri! Super-super-super-tare! Hahahahaaaaaaaaa!
          Mai, taticu', pe tine nu te-a bagat, nu te baga si nici nu te va baga in seama vreodata niciun constructor "cu comportament iresponsabil"! Si stii de ce? E foarte simplu: pentru ca ai gestionat ca un blegoman toate contractele (atatea cate au fost...), timp de trei ani si jumatate, lasandu-i pe toti astia sa faca ce, cum, cand si daca vor. I-ai invatat deja pe toti ca nu patesc nimic daca isi baga picioarele in banii si lucrarile acestui oras cata vreme esti tu (si colegutul Cosminel, la fel de cocosel de felul lui) la butoane. Si asta si fac! Vrei sa te bage cineva in seama taman acum, cand mai ai de stat doar vreo 30 de saptamani in birouasul din primarie? Hahahaaaaaaaaaaa! Hai sa fim seriosi! Stii si tu cat se poate de bine ca vei fi tratat cu un deplin "ignore". Dar, ma rog, asa, ca exercitiu disperat de imagine, bun de prostit prosti, mai poti incerca sa-ti umfli muschiuletii de cateva ori.

Un comentariu:

  1. Ba băieți, contractele merg cum am stabilit, da la alegeri va porcăiesc și eu , apoi o reglăm prin acte adiționale!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!