luni, 5 octombrie 2015

Dolly, mai obosit ca Mihai Viteazu...


          Nicio surpriza la alegerile din organizatia judeteana a PSD! Candidati unici pentru toate functiile importante, votati in unanimitate, asa cum au inteles politicienii nostri de stanga ca da bine intr-un partid socialist din mileniul trei dupa Christos. Porty a fost ales presedinte executiv in contumacie, el bantuind pe undeva, prin America, iar nea' Ghita Vazdoaga a fost sfatuit discret sa se dea putin deoparte si sa renunte la candidatura pentru secretariatul organizatiei, pozitie cu care s-a impopotonat Mihaela Hunca, proaspat divortata din interes (pentru necunoscatori, fenomen invers mult mai popularei casatorii din interes...).
          Il capo dei tutti capi in cadrul grupului organizat denumit PSD Botosani a fost desemnat ("ales" e un termen impropriu, cum am mai zis, din pricina candidaturilor unice!) deputatul Dolly. Un tanar deosebit de... obosit de felul lui, cum a remarcat, slobod la gura ca de obicei, si invitatul de onoare, Valerica Zgonea: "Nu este permis ca un om de varsta ta, la valoarea ta, la puterea ta in organizatie, in partid, sa fii obosit. Nu ai voie!". Ei, si cand ti-o spune un oltean venerabil, "coleg cu Mihai Viteazu"...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!