marți, 29 septembrie 2015

"Un dosar? Cu Flutur? Am inteles! Da, sefu', se rezolva. Sigur, sigur! Sa traiti!"


          Flutur la DNA... Marea sfaraiala de care se zvoneste inca de prin primavara, dosarul urmand sa fie prelungit pana hat, spre campania electorala, doar-doar o avea Portariuc vreo sansa sa fie reales. "Vina" fostului primar, imaginata de procurorii butonati de pesedisti, este de a fi facilitat dezvoltarea unei investitii private, producand astfel si niste bani pentru municipalitate. Multi, putini, e alta discutie. Cert e ca intra in buget, nu ies pentru tot felul de prostioare, cum se intampla de la o vreme incoace! Dar, ma rog, daca ordinul e sa apara ceva, oricat de aiuritor, in care sa fie implicat adversarul lui Porty, atunci se intelege...

2 comentarii:

  1. Chiar îmi doream sa citesc un punct de vedere obiectiv,dar ne-ați dezamăgit.Este adevarat ca este subtirel motivul in raport cu acțiunile abuzive ale celor din vechea administratie,dar sa lași impresia ca e la comanda pt a fi salvat un altul e de-a dreptul incalificabil.Dar va intelegem -"si stomacul meu vrea de mancare si sar sa sprijin șeful căci altfel..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ignor aberatia (de acum plictisitoare!) de final si va amintesc ca, dupa vacanta de vara, procurorii dna suceava s-au "pus pe treaba" exclusiv intr-o singura tabara politica. de ce doar in zona liberalilor? pesedistii sunt cinstiti??? hm... si: de ce acum si nu in cei 3 ani scursi din 2012 incoace? nu vad decat un singur raspuns logic: se apropie alegerile! cu atat mai mult, cu cat subiectul "anchetei", in cazul lui flutur, e penibil!

      Ștergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!