marți, 15 septembrie 2015

Scuze puerile, izvorate din disperare. Da, copii, vine scadenta!


          Impotenta crasa si debilitatea administrativa a primarelului Porty nu mai pot fi dosite pe sub presurile colbaite ale primariei botosanene. Oricate bla-bla-uri sterile ar rosti mai-marii socialisti ai urbei, despre ce si cum vor face ei candva pe aceste meleaguri, scadenta promisiunilor vechi neonorate si a proiectelor mostenite de la cei dinaintea lor de care si-au batut joc absolut iresponsabil nu mai poate fi amanata. Rahatul puturos al incompetentei tandemului Portariuc-Andrei, in umbra carora se desluseste si stafia "eminentei cenusii" (sanchi...) Mihai Tincu, a inceput deja sa pluteasca obscen, la vedere, pe apele tulburi ale unui mandat esuat lamentabil.
          Intr-o singura zi, iresponsabilii juniori pesedisti pe mana carora a incaput soarta unui oras de 100.000 de oameni timp de patru ani invoca (din disperarea cauzata de lipsa de solutii!!!) scuze jalnice pentru fatete diferite ale dezastrului pe care il patroneaza. Cosminel Andrei bate campii despre raspunderea... fostei administratii pentru faptul ca el si cu Ovidelu' Portariuc n-au reusit inca sa rezolve problemele cu samsarii de masini de la HSR. Prietene, esti teribil de nesimtit daca mai incerci sa arunci vina pentru o chestie pe care voi o controlati 100% de trei ani si jumatate in carca "grelei mosteniri" de pe vremea cand era bunica fata mare!
          Povara cea mai grea de asumat, cea a boacanelor uriase comise in marile proiecte lasate pe tava, cu tot cu finantare, de cei dinaintea lor, in speta Cornisa si teatrul, a fost abordata de insusi primarelul Ovidelu'. Cum nu pot exista explicatii veridice pentru esecul care ne va costa mai mult de 10 milioane de euro, primarelul socialist brodeaza vrajeli de doi bani pe aceeasi tema ridicola, a "grelei mosteniri" de la Traian si Decebal incoace. Puiutu', nu mai pacalesti de mult pe nimeni cu mormanele de vorbe sub care incerci jalnic sa iti acoperi incompetenta! Pur si simplu n-ai fost in stare sa executi nimic din ceea ce se straduisera sa construiasca pentru botosaneni cei dinaintea ta!!!
          Din fericire pentru acest oras, catastrofalul mandat Portariuc se apropie de sfarsit. Din nefericire, urmarile celor patru ani dezastruosi in care urbea s-a aflat pe mana unor copchilasi prosti (in sens administrativ...), mincinosi si razgaiati se vor resimti mult timp de acum incolo! O intreaga generatie va trebui sa plateasca (la propriu, prin taxe si impozite) gaura neagra lasata in buget de incapacitatea tancilor astora de a derula in termenele convenite proiectele (muncite de altii...) de la Cornisa si de la teatru. Astea sunt faptele! Iar, daca o mana de pesedisti demagogi incearca sa faca alba-neagra cu noi toti, mistificand grosolan realitatea si pasand responsabilitatea pe umerii oricui se intampla sa le fie prin preajma, asta inseamna, cum am mai scris si spus de atatea ori, ca ne si sfideaza pe toti, considerandu-ne prostii prostilor. Evident, insa, de data asta se inseala crunt, fapt de care se vor convinge ei insisi peste doar cateva luni, la alegerile locale!

P.S.: Am aruncat o privire (sumara!) si pe declaratiile si actiunile din trecut, adica din vara lui 2012 pana in prezent, ale numitului Portariuc Ovidiu Iulian, asa cum au fost ele consemnate de presa locala, cu privire la parcul de agrement de la Cornisa. Cine ziceai, taticu', ca e vinovat de intarziere si de potentiala pierdere a catorva milioane bune de euro????? Ohohohohohoooooo...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!