vineri, 25 septembrie 2015

Nici nemtii astia nu mai e ce-a fost!


          Teapa de proportii servita intregii lumi de Volkswagen e doar cireasa de pe un tort in care s-au aranjat deja elegant cateva randuri bune de blat (sic!) si crema. Sa nu uitam nici de modul in care insasi distinsa Frau Angelica - aia, Merkel..., tre' s-o stiti, aia care se da cancelar! - a pus pe drumuri cateva milioane de sirieni si a facut praf si pulbere intreaga Uniune Europeana declarand, prin primavara, ca ii asteapta cu bratele deschise pe imigranti. Ce-a urmat, am vazut. Despre cantarele preparate profesionist pentru tepuirea clientilor, plasate strategic pe la rafturile din hipermarketurile nemtesti, am aflat cu totii din clipurile devenite virale pe net si... tot asa.
          Daca punem la socoteala si teapa colosala pe care ne-am luat-o noi, botosanenii, cu "planul neamtului" ratacit de cativa anisori pe la primarie, lucrurile devin si mai clare. Cat despre celalalt neamt cu care ne-am pricopsit mai de curand, ala de la Cotroceni, Herr Klaus, se pare ca se incapataneaza si el sa intre in trend. De curand, ne-a bagat in belea cu pozitia lui otarata privind primirea refugiatilor si iata ca ne trezim acum ca e repusa pe tapet, asa, din senin, problemuta cu inchisorile pidosnice ale CIA-ului.
          Hm, cam nasoala devine treaba cu tot ce e nemtesc pe lumea asta. Mai-mai ca ne vine sa ne amintim cu nostalgie de eticheta de "balcanici", care ne prindea atat de bine (si comod...) pana mai ieri. Unde mai pui ca suna, parca, mai bine o pastramioara stropita cu tulburel, decat carnatii si berea de la Oktoberfest!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!