marți, 4 august 2015

Non-stire cu Lilisoara...


          "Lelea Frasina din Damideni si-a schimbat taraba la care vinde patrunjel si leustean in piata". Ei? Cum ar suna o stire de genul asta? Tare, nu? Evident ca nu! De ce? Fiindca n-are nicio relevanta pentru absolut nimeni. De aceea nici n-o sa cititi niciodata, pe nicaieri, o stire cu titlul asta. Si atunci de ce ni se prezinta, oare, pe toate gardurile mediatice faptul ca deputata Liliana Minca s-a inscris in UNPR???
          Lilisoara este parlamentar de Botosani din cauza unui accident informatic, in urma caruia au ajuns in legislativul tarii, in toamna lui 2012, fel de fel de nulitati pe care nu le-a votat nimeni. Iar UNPR... UNPR e o prostioara poreclita "partid", care n-are doctrina, n-are idei (exceptand aberatia aia care transforma interesul propriu de a fi la putere in "interes national"...), n-are electorat nici pe un sfert din numarul membrilor cu care se lauda public, n-are nimic. Carevasazica nu exista! Exista doar o sapca cu cozorocul tras pe ochi, menita sa acopere vidul de la mansarda unui general al izmenelor armatei romane, caruia i se pare ca va putea juca pe veci rolul de "balama" a aritmeticii parlamentare aborigene...
          Asadar, neica nimeni pe lume, care provine din nimicul otevist, s-a mutat in nimicul gabitoprist. Parca era, totusi, mai interesanta stirea aia cu lelea Frasina de la Damideni... Ce-ai zis ca vinde femeia aceea in piata?

Un comentariu:

  1. In primul rand doamna este doctor in stiinte militare si a marturisit la tv ca idealul ei in viata este sa devina ministrul apararii!
    pe voi la BT tot va trage ata sa organizati o linie/ceata de aparare contra rusilor. as zice ca e omul potrivit. mai ales ca pareti cam debusolati si toropiti de caldura.
    stiti voi cata hartie se consuma pentru un doctorat?! cate nopti nedormite presupune cercetarea stiintifica?!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!