vineri, 7 august 2015

Negoita, imprudent: il paste deochiul cu procurori!


          Presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a trecut putin pe la omologul sau botosanean, Ovidiu Portariuc. Cica pentru a descoperi la fata locului o gramada de chestii simpatice, inclusiv pe teme relativ sensibile pentru alesii zilelor noastre: "Vrem sa cream acele conditii, astfel incat administratia publica locala sa devina mai eficienta si mai putin corupta". Negoita n-a mai precizat daca documentarea comisa la Botosani pe aceasta tema, a coruptiei in administratie, viza un exemplu de "asa da!" ori, dimpotriva, unul de "asa nu!", ceea ce lasa loc interpretarilor, dupa imaginatia (si informatiile...) fiecaruia.
          Cert e, oricum, ca pe primarul bucurestean il paste acuma un mare pericol. Ultimul ilustru ales local socialist care a pozat alaturi de Ovidelul nostru in timpul unei vizite similare, pre numele lui mirenesc Raducu Mazare, a gustat temeinic din senzatiile tari ale "Beciului Domnesc" si a renuntat deja la confortul fotoliului de primar al Constantei, probandu-l pe cel al "tambalului" amplasat strategic in locuri racoroase si complet lipsite de verdeata. Da' de ceea ce au patit Victoras Ponta si Liviu Dragnea dupa ce-au dat mana cu primarelul nostru n-ai auzit, Roberteeeee, maica? Of, of, of si vai, vai, vai, mai, mai! Roberteeeee, in ce te-ai bagat, Roberteeeeee? Nu te-ai gandit ca te deoache de procurori piaza rea de la Botosani, Roberteeeee? Pai, de ce nu l-ai intrebat pe Dolineaschi, Roberteeeeee, ca-ti spunea el care-i treaba cu Porty, Roberteeeeee? Nu vezi ca Dolly nu se mai intalneste cu dansul de mai bine de un an, Roberteeeeeee? Si-s megiesi aicea, la Botosani, Roberteeeeeee, deocheatuleeeeee!

Un comentariu:

  1. sa va fereasca sfantul sa imprumute magistrul vostru din apucaturile lui Robi!
    ne-a tras niste borduri de marmura in centru in sectorul 3 de toti banii!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!