miercuri, 12 august 2015

Democratia de gradinita a primarelului: "Maine vin cu taticu'!"


          Asa cum anticipam, primarelul Porty continua sa bata darabana pe tema pe care, din lipsa de realizari concrete, palpabile, isi va construi mai toata campania electorala de la anul: "opozitia" consilierilor municipali. Vezi bine, de aia n-a fost el capabil sa faca nimic-nimic-nimic pentru oras: fiindca nu l-au lasat raulenii aia de consilieri sa toace bani publici cu organizarea Festivalului Verii 2015 pe Pietonalul Unirii! Hahahaaaaaaaaaaa!
          Mai nou, vrea sa aduca la prima sedinta de consiliu o gasca de presiune formata dintr-o mana de cetateni ai orasului (care vor trebui sa-si ascunda pe unde-or sti carnetele rosii de partid...), cu care sa-i induplece, vezi bine, pe alesii locali sa voteze locatia festivalului dupa cum "vrea" muschii lui si ai vicelui Cosminel. Exact ca la gradinita, cand se certa cu Gigel de la masinuta colorata si venea a doua zi cu taticu' de mana ca sa-i faca "dreptate".
          Greu si cu democratia asta! Nereusind sa depaseasca faza grupei mijlocii in intelegerea administratiei si politicii, iresponsabilul Ovidelu' nici macar nu-si pune problema unde s-ar ajunge daca si consilierii si-ar pune mintea cu dansul si ar aduce, la randul lor, fiecare cate un grup de omuleti pentru a-si sustine cu forta punctele de vedere. Dar, ma rog, probabil ca nici nu prea mai e cazul sa avem asteptari prea mari din partea lui Porty...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!