duminică, 12 iulie 2015

Dolly, complet bulversat: cui ii mai cara el mapa? UPDATE


          (Inca) premierul VV Ponta isi prefateaza demisia din fruntea guvernului cu cea, anuntata pe facebook, de la sefia PSD. Probabil, pentru a mai salva ce mai poate fi salvat in perspectiva anului electoral ce urmeaza. Gest relativ spectaculos, dar, pana la urma, previzibil: omul e pe tobogan si nu se va opri pana nu va fi basculat in tarana!
          Cel mai amuzant lucru in acest moment este ca, oficial, conducatorul marelui partid de stanga al patriei este, tineti-va bine, dorohoianul Dolly. Mai e ceva de comentat? Evident, nu! Poate doar sa subliniem punctul realmente critic in care a ajuns partidul construit in anii '90 de Iliescu, daca a ajuns sa fie condus, fie si formal, de un oarecare Andrei Dolineaschi... Si o nedumerire profunda, demna de atentia maestrilor psihanalizei: cum va rezista psihicul lui Dolly in conditiile in care nu va mai gasi in juru-i niciun stapan caruia sa-i care constiincios mapa??? Nu stiu, dar parerea mea e ca, oricum, pana una-alta, ar fi bine sa nu fie lasat singur si nesupravegheat, sa nu care cumva sa faca vreo prostie!

          UPDATE: Nu-i glumita asta cu bulversarea lui Dolly! Omul, ca sa-i spunem asa, chiar nu stie ce si cum are de facut. Intrebat de ziaristii "Monitorului", a spus doar atat: "In urmatoarele zile voi iesi cu o informare publica".
          In alta ordine de idei, surse din partid mi-au destainuit doua din framantarile majore ale momentului pentru neuronii deputatului dorohoian:
1. Trebuie sa-si dea din nou demisia de la conducerea organizatiei judetene a PSD, in semn de solidaritate, cum a facut cand a demisionat Dragnea? Si, daca da, cine il mai numeste, inca o data, tot pe el presedinte interimar la loc?
2. Daca, pana la urma, se decide ca, la nivel national, conducerea partidului nu poate fi lasata pe mana lui si ii este incredintata Rovanei Plumb, el ce trebuie sa-i care acesteia: mapa sau poseta???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!