miercuri, 15 iulie 2015

Bate vantul prin primarie


          Copchilasii din fruntea primariei s-au plictisit de-atata serviciu la stat (sau de stat la serviciu, ca-i cam tot aia...), asa ca si-au luat jucariile si au plecat care incotro a vazut cu ochii. Primarelul Ovidelu' si vicele Buliguta sunt in concediu de odihna. De la ce-or fi obosit e greu de spus, dar e dreptul lor sa-si mai traga oleaca sufletul. Ala micu' lasat la butoane in locul lor, vicele Cosminel, s-a gandit ca n-ar strica sa se traga si el putin cu avionul, moca, pana la Varsovia, ca suporter de lux al FC Botosani la meciul cu Legia. Suporterii de rand au fost trimisi, cale de-o zi, cu autocarul. Bun si-asa! Decat deloc... Una peste alta, nu mai conduce nimeni primaria saptamana asta. Nicio diferenta! Poate, doar, mai putina galagie.

Un comentariu:

  1. domnu B.
    eu ca zidar angajat în Belgia valonă, venit in concediu la mămuca, ipac dau di stire că vara la Brussell tătă conducirea EU ia vacanţă . cred că-i un semn ca sintem uie si noi daca sefii pleacă in vacanta!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!