marți, 27 mai 2014

PSD: esec mascat de abureala propagandista


          PSD are, in municipiul Botosani, intre 1000 si 2000 de membri cu acte in regula, cotizanti. Acelasi PSD a obtinut (doar!!!!!) vreo 9000 de voturi in oras pe 25 mai. Fiecarui membru i s-a cerut sa aduca un numar de votanti la urne, duminica. Dupa stiinta mea, cate 10. N-a fost sa fie cum au dorit super-organizatorii socialisti, dar le-au iesit, oricum, pe fondul absenteismului masiv, suficiente voturi pentru a face un scor bunicel, desi muuuult sub media pe intregul judet a partidului (PSD a fost tras inapoi consistent de performanta slaba a municipiului!). Repet: "succesul" de la Botosani este strict o chestie de organizare (ca intotdeauna la acest partid), de "talibani", daca vreti. Si atat! Nu vorbim aici de simpatie reala din partea electoratului (demonstrata duminica doar in privinta lui Mircea Diaconu), desi, cu siguranta, nu poate nimeni nega ca exista si oameni neafiliati politic care vibreaza in mod traditional la mesajele de stanga. De pe la 60-70 de ani in sus, eventual asistati social etc, dar asta-i alta discutie...
          Buuun! Si atunci, asa stand lucrurile, de unde si pana unde deduce Portariuc ca ar trebui schimbati viceprimarii "aliantei raului"??? Pai... ce treaba are sula cu prefectura? Ce treaba au absolut neinteresantele alegeri europene cu alegerile locale de acum doi ani? Faptul ca un partid mosteneste o organizare fara rival inca de pe vremea FSN-ului (care o mostenise de la PCR) si o transforma in scoruri electorale bune la alegerile neinteresante pentru masa mare si neafiliata a electoratului inseamna ca... trebuie schimbati viceprimarii? Hahahahaha!
          Pai, stimati tovarasi socialisti, ia schimbati-i! N-aveti suficienti consilieri? Da' de ce n-aveti, daca tot sunteti voi asa de "iubiti de popor" cum pretindeti acum, cu totul si cu totul artificial, amestecand mere cu pere? Mai trebuie adaugat ceva ca sa rezulte clar ceea ce voi, pesedistii, stiati oricum si anume ca bateti campii cu gratie, incercand, ca de obicei, sa prostiti lumea? Ma gandesc ca nu! Dar, ma rog, de la unii care sustin ca "USL traieste" probabil ca nu trebuie sa ne asteptam la mai mult.

P.S.: Las' c-o sa ne aratati voi la toamna, la prezidentiale, cat de mult va "iubeste" lumea. Care lume, atunci, va iesi la vot, nu ca acuma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!