vineri, 30 mai 2014

Lilioara, o tata mai proasta decat prevede legea


          Lilioara Minca nu pridideste sa ne faca de ras pe unde apuca. Habar n-am prin ce metode miraculoase reuseste fiinta pepededista sa ajunga in studiourile televiziunilor centrale. Cert e ca, ieri, batea campii cu gratie la B1, in calitate de deputat de Botosani, facandu-ne copios de rusine. A spus de cateva ori, de pilda, ca PPDD-ul lui Mos Craciun a pierdut alegerile in judetul nostru din cauza furtului masiv la urne, invocand ca argument numarul mare de voturi anulate. Tineti-va bine! Ciocanitoarea violet explica de zor, mai ceva ca intr-o bagicureala de mahalagioaice, ca la Botosani au fost mai mult de... 280.000 de voturi anulate la europarlamentare. O tot intrebau aia, in studio: "Bai, femeie, sigur?" si Lilioara incepea din nou sa turuie cu trompeta aia de voce cum ca "da, da, da, sigur ca sigur, 280.000 de voturi ale botosanenilor au fost anulate".
          Ce mai la deal, la vale? Batuta-n cap cu leuca! Dom'le, poti fi dezinformat si atunci mai spui si cate-o prostie, mai ales atunci cand nu treci deloc prin judetul in care esti, vezi bine, mare parlamentar (nevotat de nimeni, dar desemnat de un calculator sugubat de pe locul doi sau trei la alegerile din 2012...). Dar sa nu sesizezi tu ca, intr-un judet cu o populatie de 400.000 de oameni, din care doar putin peste 300.000 sunt cu drept de vot, intr-un asemenea judet, asadar, este IM-PO-SI-BIL sa fie 280.000 de voturi anulate, asta nu poate insemna nimic altceva decat ca fiinta cu pricina e infinit mai proasta decat prevede legea!
          Cum, p...alaria mea, a nimerit si gaita asta pitigaiata tot la Botosani? Vezi-ti, duduie, de drum si nu mai pomeni in viata vietii tale de judetul asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!