vineri, 7 martie 2014

Halucinatia de seara          Halucinanta (!!!) declaratia juniorului socialist Cosminel Andrei despre ce-a facut el aseara: "Va pot spune ca am fost aseara pe toate strazile municipiului Botosani. In aproximativ patru ore au fost identificati maximum doi caini pe strazile municipiului".
          Cand omul iti spune ca s-a tras cu masinuta pe "toate strazile municipiului", timp de "aproximativ patru ore", mai e cum mai e. La o adica, poti sa faci abstractie ca e vorba de Andrei si, macar de complezenta, poti sa te prefaci ca-l crezi. Cel putin are o noima ce zice el acolo. Cand, insa, auzi ca a vazut doi maidanezi, adica unul la doua ceasuri, deja ti-e clar ca ceva nu-i deloc in regula. Iar, daca mai iei seama si la modul cum formuleaza aberatia respectiva, "au fost identificati maximum doi caini", deja nu mai ramane loc de vreun dubiu: omul a avut halucinatii! Cum "maximum doi caini"? Ba, esti prost?, cum ar spune Celentano din Las Fierbinti... Zi, ba, cati ai vazut! Nici unul, unul sau doi? Hai, concentreaza-te un pic!
          De fapt, cum spuneam, totul pare a fi pe baza de halucinatii. Mult mai credibila mi s-ar fi parut o poveste de genul: "Am constatat ca nu mai aveam ceai prin casa, m-am dus pana la spatiul comercial pe care l-am inchiriat candva unei firme de etnobotanice, am avut bafta si am gasit niste pliculete uitate de aia pe-acolo si...", ...si da, dupa aceea chiar pot sa cred tot ce spune Cosminel mai sus.

Un comentariu:

  1. Mie-mi place foarte mult si faptul ca au fost ''identificati''. Pai sa ne spuna domnule cum se numesc, exact. Sa-i facem de ras, ma gandesc.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!