marți, 18 martie 2014

Debut liric          Ia uitati ce mi-a inspirat mie decizia ICCJ prin care premierul Victoras a fost spalat definitiv si irevocabil de orice suspiciune de plagiat:

Oda lui Tepes
                    - de... maestrul inegalabil din mine insumi

"Cum nu vii tu, Tepes, Doamne,
Ca, punand mana pe ei,
Sa-i imparti in doua cete,
in smintiti si in misei

Si in doua temniti large
Cu de-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la puscarie
Si la casa de nebuni".

          Sper ca va place poezioara pe care am compus-o personal azi-noapte. Orice asemanare cu alte eventuale versuri nascocite de-a lungul timpului de vreun versificator anonim este pur intamplatoare, dupa cum orice instanta romaneasca va constata de indata, conform precedentului creat in cazul Ponta de ICCJ. Va ofer doar doua argumente imbatabile pentru orice judecator roman: 1. titlul creatiei lirice, total diferit de ceea ce i-ar mai putea trece cuiva prin capusor; 2. forma absolut originala a versurilor, scurte si vioaie, nu lungi si plictisitoare, ba chiar imposibil de lecturat, cum ar mai fi putut incerca vreunul, candva, sa puna pe hartie...
          Deci? Clar, da? N-am plagiat absolut nimic si, in cel mai scurt timp, voi putea pretinde recunoasterea ca poet national!

Un comentariu:

  1. Ma intreb ce o fi postat pe blogul lui, "privind din Doftana", indrumatorul la dr. al lui ponta de acest triumf.
    Mai este o sansa, sa faca baselu :"plingerea aia penala" de care tot ne pomeneste cind vrea ceva de la ponta. S-a mai auzit ceva de mutarea lui 112?
    probabil ca singurul mutat,
    ramane arafat! (cu o rima de dimensiuni mai mici!(

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!