luni, 10 martie 2014

Cum renunta Tarzioru la dreapta si incepe s-o arda cu stanga: printre pesediste!          Am vazut poze zilele astea, pe mai toate site-urile de stiri locale, cu dovada (inca... socanta, din punctul meu de vedere!) traseismului primarului de Saveni, Relu Tirzioru. Conform pozelor, de genul celei de mai sus, traversarea intregului esihicer politic, din dreapta liberala si pana hat, in stanga socialista, i-a fost indulcita lui (in)Tirzioru de o interesanta etapa intermediara: organizatia de femei! Ei, da, asa mai merge! Cand te faci mai intai "pesedista", traseismul oricarui liberal viril devine oarecum scuzabil. Dupa stiinta mea, mai sunt cativa penelisti aborigeni care viseaza cu ochii deschisi ca, atunci cand vor creste mari, sa se faca pesediste. Sa vedem dac-o sa le si iasa. Si, mai ales, sunt taaare curios sa vad cum se vor intoarce peste o vreme, o vreme plina de tepe socialiste, cu codita intre picioare la liberali, punandu-si cenusa in cap si jurandu-se pe toate cele ca ei, de fapt, sunt de dreapta.
          Deocamdata, nu ne ramane decat sa observam cu interes cam ce poate face un barbat "de dreapta" in... sanul atator pesediste. Se pregateste sa devina "de stanga". Dupa ce-i mai oboseste dreapta, desigur...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!