marți, 25 martie 2014

Cosmin Andrei se da (Leo) Grozavu


          Dupa ce FC Botosani a demonstrat clar, prin patru victorii consecutive, ca e bine infipta in Liga I, omul care a facut posibil acest miracol, finantatorul Valeriu Iftime, si-a manifestat, firesc, ingrijorarea pentru viitorul sezon. Un sezon care ar putea debuta pentru botosaneni la Iasi, in conditiile in care primaria nu da semne ca ar fi capabila sa finalizeze in timp util lucrarile la nocturna Stadionului Municipal.
          Tafnos ca de obicei, pustanul Cosminel Andrei n-a ratat ocazia sa dea una din ultimele sale declaratii de viceprimar in stilul care l-a consacrat, adica "maxim doi caini". Deci: "Ii sugerez domnul Iftime ca fiecare sa-si vada de treburile lui. Sa ne lase sa ne ocupam de amenajarea bazei sportive! Noi nu ne-am bagat la echipa. Nu am schimbat atacanti, fundasi, atunci cand nu a mers bine echipa".
          Hahahahahaaa! Asta ar mai fi lipsit, mai baietei, sa va jucati voi nitel si de-a antrenorii. Evident ca "nu v-ati bagat la echipa" si dovada cea mai buna e ca echipa merge bine! Ca, pe unde va bagati voi, se cam duce totul de rapa... Cat despre Iftime, el chiar "isi vede de treburile lui" 100% cand isi exprima ingrijorarea privind neinceperea construirii nocturnei: ca bun botosanean, omul vrea ca echipa in care a bagat si continua sa bage o caruta de bani sa joace si la toamna acasa-acasa, nu "acasa, la Iasi"!!!
          Iar tu, Cosminele, tata, si cu Ovidelu' faceti bine si rezolvati faza cu nocturna in timp util, ca sa nu verificati pe propria piele cum e sa-ti pui in cap fanii din tot judetul ai unei echipe! Daca tot mai aveti chef dupa aia sa va jucati de-a antrenorii, mai lasati naibii solitaire-ul si bagati si voi un FIFA 13-14, ceva! S-ar putea sa va placa, din mai multe motive: puteti juca tot timpul in echipament rosu; nu afla nimeni cand pierdeti meci dupa meci; nu bagati niciun banut in echipa la care "puteti schimba atacanti si fundasi" cat vreti si, mai ales, nu depindeti de edili ca voi ca sa aveti la timp conditii de joc (nocturna, instalatie de incalzire a gazonului etc etc). Aaaa? Nu suna bine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!