miercuri, 19 martie 2014

"Cobea" Portariuc


          Nu contenesc sa ma minunez de modul spectaculos in care functioneaza mintea creata a primarelului Porty! Dupa ce, la inceputul anului, scotea pe gurita personala cretinismul cu organizarea unui referendum local pentru a vedea daca botosanenii vor sau nu nocturna la stadion, acum Ovidelu' a devenit mare fan mare al baietilor lui Leo Grozavu. Dupa victoria senzationala de la Vaslui, s-a apucat sa exulte public pe Facebook. Tras de manecuta imediat de microbistii adevarati, cum ca timpul trece si de nocturna nu s-a apucat inca nimeni, Porty a sarit in sus, oparit de numa'-numa': "Chiar crezi ca noi nu stim lucrul asta, acu' serios te intreb? Nu cred ca exista un lucru promis si pe care nu l-am realizat pana acum".
          Ohohoho... "Un lucru", zici, puisor? Unul???? Pai, scriem o carte groasa cam cat "Enciclopedia Britannica" daca ne apucam doar sa trecem in revista mormanul de rahat pe care l-ai mestecat de pomana in astia doi ani, fara a face mai nimic concret pentru targul asta. N-are rost nici macar sa dau exemplele cele mai flagrante, mai grosiere, de promisiuni neonorate, fiindca le stie absolut toata lumea! Aminteste-ti numai de obiectivele principale din "Planul Neamtului"... Ce sa mai vorbim? Minti de-ngheata apele si, ceea ce e mai grav, pari s-o faci asa, fara nicio strabatere, cu zambetul pe buze.
          Asa ca, dupa declaratia asta de pe Facebook a lui Porty, eu unul chiar sunt strasnic de ingrijorat cu meciurile botosanenilor din viitorul sezon de liga I. Serios! Mai bine taceai, omule, ca, daca nu te apucai sa cobesti, vorbind de promisiunile tale "onorate", parea ca mai era o sansa sa jucam la toamna pe Municipal, si nu aiurea, prin Dealul Copoului...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!