joi, 6 martie 2014

Ce mai vrea si asta?          Ati luat nota de punctul de vedere oficial al lu' bunica-mea privitor la conflictul dintre Rusia si Ucraina? Nuuu? Bine! Dar de comunicatul pe aceeasi tema dat publicitatii deunazi de Gica de la Scularie, dupa ce s-a imbatat la crasma din cartier, stiti ceva? Cum, dom'le? Tot nu? Pai, inseamna ca degeaba va mai spun eu acuma de declaratiile unuia, Cristinel Roman, de la o chestie care se cheama "Forta Civica", "Cinica" sau ceva de genul, care-i un fel de SRL, PF, AF, n-am inteles nici eu foarte exact! Cred, totusi, ca "pe persoana fizica", cum ar zice 'telectualul Vanghelie...
          Asta de care va vorbesc eu cica-i deputat de Botosani, desi nu l-a votat niciodata absolut nimenea pentru asa o smenozeala. Da' el ii da inainte ca-i parlamentar si ca reprezinta nu-s' pe cine. Ma rog, treaba lui, ca mai sunt din astia care se cred Napoleon, Stefan cel Mare, Robert de Niro sau Maradona, in functie de cum isi iau sau nu tratamentul la timp.
          Ca deputat, vezi bine, omuletul a rezolvat toate problemele neamului si nu-l mai f..., asta, freaca decat o singura grija: vanzoleala din Ucraina. Ia sa vedem cateva din motivele pentru care nu poate dormi omul noaptea in vilisoara-i trecuta pe firma, ca s-o pacaleasca pe don'soara ANI. Deci iacata niste mostre din intelepciunea aluia de-i zice lumea Red Bull, pesemne de la starea de agitatie continua, generata de neuronul zgubilatic: "Suntem ingrijorati (cine "suntem", ca tu esti doar unul singur, mai, baiete? Iar ti se pare ca esti mai multi?) de evolutia evenimentelor din Ucraina, dar credem (sic!) ca ratiunea si buna intelegere vor prevala (da, da, sigur, tu - ma rog, "voi", daca preferi - esti cel mai potrivit sa invoci "buna intelegere", ca sa nu mai zic nimic de "ratiunea" din mijlocul capului...). Facem insa un apel la intelepciunea factorilor politici implicati de a aduce cat mai grabnic stabilitatea (...)". Bai, frate, greu si la asta! Ma rog, la "astia", daca insista... O fi constatat ca Putin nu prea-i baga in seama pe Obama, Merkel si toti ceilalti gugustiuci planetari si si-o fi zis ca-i momentul sa intervina in forta, sa lamureasca lucrurile.
          Scheciul umoristic al lui Cristinel continua de aceeasi maniera pana la final, cand ni se mai ofera un exemplu ilustru de geniu pustiu, nascut din puritatea fara seaman a Vaii Glodului: "Statul roman, impreuna cu partenerii europeni, are datoria de a proteja populatia romanofona si alte minoritati nationale din Ucraina". Cum-cum? Ce tre' sa faca statul roman? Sa protejeze "alte minoritati nationale din Ucraina"???? Cum ar fi sarmana si obidita minoritate rusa, de exemplu? Slava Domnului ca asemenea nastrusnicii nu-s debitate de vreun personaj care sa merite sa fie bagat in seama de cineva! Asa, e simplu: zici Red Bull si tragi apa!

3 comentarii:

  1. Am dat cu copy/paste peste " vilisoara-i trecuta pe firma, ca s-o pacaleasca pe don'soara ANI."
    O sa ti-o reamintesc undeva, candva.

    RăspundețiȘtergere
  2. tare se mai baga-n sama ciudatu asta, care e mort daca nu e undeva sef.....da uite ca se bazeaza pe careva de-l tot baga in fata....gretosi oameni de nimic, astia au dus tara asta de rapa

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!