joi, 20 martie 2014

Ai nostri? Ca brazii!!!


          Exista, fara discutie, perioade in care treburile par sa lancezeasca pe aceste minunate meleaguri botosanene. Nu e cazul acum, sub nicio forma, politicienii dandu-se de ceasul mortii sa ne asigure portia zilnica de circ. Si nu numai ei! Ia sa trecem in revista niste chestiute simpatice de zilele astea!
          Nasii de cununie ai Majestatii Sale Imperiale Florin Turcanu au castigat de pomana o licitatie organizata, absolut intamplator, chiar de subordonatii finului lor. S-au gasit unii care sa conteste corectitudinea licitatiei si uite-asa ajunge sa se-aleaga praful de dragostea natarmurita intre neamuri in tara noastra!
          Vajnicii aparatori ai romanismului adunati sub caciulita poreclita "Vatra Romaneasca" au pus de-un protest impotriva iredentismului maghiar. Subiect care li s-a parut lor ca ii preocupa nemaipomenit de tare pe botosaneni. Asa ca au scos o autorizatie pentru un miting public si au chemat jandarmi si politisti care sa aiba grija ca revolta fara seaman a patriotilor neamului sa nu  care cumva sa degenereze. N-a degenerat absolut deloc! Cei patru manifestanti din Piata Revolutiei (patru, adica: unu, doi, trei, patru!!!) n-au reusit sa sperie nici closca de pe ouale prefectului. Ce-i drept, prin zona n-a fost semnalat picior de maghiar pe timpul manifestatiei, semn de succes deplin al mitingului.
          Sen-za-ti-o-nal titlul unui textulet de pe un site botosanean de stiri, referitor la un protest sau cam asa ceva: "Maturatorii de la Urban Serv ies in strada"! Ati pomenit vreodata ceva mai tare? Da' pana acuma pe unde practicau sportul care i-a consacrat, adica hocheiul? In incinta?
          Misto si schimbul de replici de la Tele M dintre pesedista Doina Federovici si (prin telefon) penelistul Florin Turcanu! Turky a complimentat-o, de la obraz, pe Doinita, cum n-a mai facut-o nimeni pana acum: "Esti o penala!", argumentand ulterior cum a ajuns dansul la asa o concluzie draguta...
          Genial si recitalul de ironii al pedelistului Mitica Chelaru, primarul Pomarlei, la adresa familiei... imperiale: "Pe modelul Putin din Rusia, avem un reprezentant al consiliului judetean, pe domnul presedinte Florin Turcanu, deci legea in teritoriu este pe maini bune. La nivel national, doamna Roxana face legi pe banda rulanta si totul e in regula. Daca mai intra si domnul Mihaita in Parlamentul European, legile europene vor merge ca pe roate. Florea, tatal, mai trebuie sa ajunga in parlament si totul e in regula. Sunt foarte multumit! Familia Turcanu face legi judetene, legi nationale, legi europene. Sunt fericit!".
          In fine, dar nicicum in ultimul rand, mi se pare super-cool ca primarelul proaspat divortat Porty a premiat si felicitat cuplurile din targ care au bifat deja o jumatate de secol de casnicie! Nici ca se putea imagina ceva mai bine potrivit de-atat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!