vineri, 22 noiembrie 2013

Baga bani, baga bani!          Primarelul Porty stie ce are de facut la anul! E ceva cam ca in hitul ala cu "baga bani, baga bani!", doar ca aici e vorba de vistieria orasului: "Vom merge pe aceeasi politica, vom continua proiectele aflate in lucru, vom incerca sa deschidem noi proiecte acolo unde este posibil. O parte din resurse vor merge pe achitarea creditelor pe care le are pana in prezent primaria. Zilnic platim valoarea unei garsoniere catre banci. Va fi o presiune mare si in urmatorii cinci-sase ani. Dupa asta se mai reduce putin presiunea financiara".
          Mult iubite si stimate domnule primar, in primul rand asta cu "vom merge pe aceeasi politica" suna infricosator pentru noi toti, dupa experientele jalnice din 2012. Poate va razganditi! Partea buna e ca veti "incerca sa deschideti noi proiecte acolo unde este posibil". Asta inseamna ca nu dam drumul la bazaconii gen stadion de 50 de milioane de euro si tren expres peste coclaurile care ne despart de Suceava, pentru ca asemenea imbecilitati "nu-s posibile", cel putin in prima jumatate a secolului curent. Slava Domnului! In alta ordine de idei, daca tot constatati ca "zilnic platim valoarea unei garsoniere catre banci", poate veti avea abilitatea mentala de a deduce ca uriasul credit pe care l-ati contractat - in buna masura, fara rost!!! - in acest an este (a fost) o prostie fara seaman, care nu trebuie repetata sub nicio forma. Sa te-mprumuti pentru a avea bani de cheltuiala... Uau! Cat despre faptul ca peste cinci-sase ani "se mai reduce putin presiunea financiara", asta deja e o trebusoara care, fara suparare, nu va mai priveste pe dumneavoastra, exceptand cazul in care minunatul guvern socialist aboleste alegerile locale. Sa ne fereasca Dumnezeu! Amin!

Un comentariu:

  1. referitor la imprumutul pentru cheltuieli, ar fi interesant de revazut cit a prevazut primarele la bugetul pentru 2013 ca venituri din taxe si impozite.

    din 1 feb 2014 vor putea fi condamnate penal si persoanele juridice. daca pe la inceputul anului dragnea si alti analisti descopereau cu amuzament intrarea in insolventa a autoritatilor locale stai sa vezi cind se vor aplica pedepse penale acelorasi autoritati publice si institutiilor prestatoare de servicii publice din subordine.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!