luni, 18 noiembrie 2013

Aforisme contemporane          Romanica este o tara super-misto! Pe aceste meleaguri, toata lumea spune lucruri trasnite, iar de facut nu face nimeni nimica. Doar "se descurca". Ia sa mai vedem cateva vorbe de duh rostite in ultimele zile de "ai nostri"! Ca brazii, desigur...
* Liviu Dragnea, ministru influent in actualul guvern al natiei, explica foarte coerent de ce-o ducem noi prost, desi socialistii si liberalii atat de luminati din Cabinetul Ponta se spetesc muncind pentru popor: "Ar putea sa vina venituri din pamant, dar nu ne lasa oamenii din Pungesti. Cei 200 de oameni de acolo nu lasa pe ceilalti 20 de milioane sa ne dezvoltam". Ahaaaa! Pai asa zi, domnule, sa stim si noi! Deci nu mai e vorba de guvernele lui Basescu, cu mostenirea lor cu tot... Raulenii aia din Pungesti!
* Vasile Chiru, lider sindical botosanean, inspirat pesemne de ilustrele strategii fiscale ale trioului Victoras-Chitoiu-Voinea: "In viitorul apropiat cred ca se va pune o taxa de circulat pe trotuar, o rovigneta. Daca masinile circula pe strada si platesc rovigneta, atunci sa ne puna si noua rovigneta pe trotuar!". Corect, dar numai pentru trotuarele cu pavele!
* Gabriel Carlan, manager Nova Apaserv Botosani, iritat de intrebarile reporterilor privind momentul reluarii in tot orasul a furnizarii apei curente, cu presiunea aferenta: "Apa nu e curent!". Cat se poate de just! Asa cum nici iarna nu-i ca vara...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!