vineri, 11 octombrie 2013

Turcanu, "crastravetele" lui Portariuc          Fara Imparatul Turky I - care a umblat lerla prin Europa toata saptamana - primarelul Porty s-a plictisit cumplit. Pai, ce viata-i asta? Sa n-ai tu cui sa mai arunci cate o pastila, asa, prin intermediul presei, atata amar de zile la rand? Sa nu mai primesti tu nicio replica, nimica, nimicuta, de la vecinul de la balconul de vizavi? Solitaire si iar solitaire, toata ziulica. N-are niciun farmec! Asa ca, pana la urma, ca sa-i mai treaca aleanul, Ovidelu' s-a apucat sa-si intepe aliatul in... contumacie. Sa-l intepe, sa-l intepe, da' cum sa faci asa o smenozeala? Pai, cum o da Dumnezeu, pe modelul urmator: "Ia sa vedem noi, ce-avem azi in program, in afara de joculete pe calculator? Hopaaa, alegeri la organizatia de femele din partid. Si? Are asta vreo legatura cu Turky? Daca vrea muschiuletii mei, are!". Si iacata ce-a iesit: "Stiu ca femeile din PSD Botosani, cu calmul si inteligenta lor, pot fi un model pentru alte femei din politica. Dar pot fi un model si pentru barbatii politici, inclusiv de la noi din Botosani, care isi cauta prea mult pistoalele si praful de pusca si se dau in spectacol inutil". Eeeeeeei? Nu seamana cu Florin Piersic raspunzand la orice intrebare cu descrierea "crastravetelui"? Aia cu "familia curcubitaceelor", "90% apa", etc, etc.
          Maine-poimaine il vedem ca se da Margelatu, stuchind seminte de soreanca prin targ, daca tot veni vorba de Piersic si de pistoale! Chiar, oare de cate ori o fi mers Ovidelu' inainte de '89 la "Trandafirul galben", "Misterele Bucurestilor" si "Colierul de turcoaze"? Ca la "O floare si doi gradinari" am aflat deja ca a batut toate recordurile...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!