joi, 24 octombrie 2013

O sa va votam cum faceti voi drumul: din parti!!!          Prefectul Macaleti ne asigura ca suntem in grafic cu teapa pe care ne-au tras-o pesedistii privind reabilitarea drumului Botosani-Suceava: "Am fost instiintati de intreruperea lucrarilor, insa totul este conform graficului. Deocamdata au facut sapaturi pentru largirea drumului pe partea stanga, spre Suceava. Santierul va reincepe in primavara". Aha! Deci teapa socialista curge cristalin, conform unei atente planificari a conducerii de partid si de stat. Noi, botosanenii, parem atat de idioti in ochii astora, incat meritam sa fim tepuiti pe etape: un picut acuma, inca un pic mai la primavara... Unde-s pacalicii aia doi, Dolly si Porty, ca sa ne explice cum se tine Ponta intotdeauna de cuvant si sa ne ceara voturi pentru europarlamentare??? Bai, puisori, o sa va votam la vara fix cum va tineti voi de promisiuni, facand drumuletul numai asa, un pic, prin partile laterale! Adica, mai pe romaneste, o sa va votam din parti!!!

3 comentarii:

  1. Pe cine o sa votezi la europarlamentare, zi-mi , desteptule care esti.

    RăspundețiȘtergere
  2. habar n-am. oricum, va fi vorba de vot exclusiv politic, in conditiile in care niciunul din politicienii autohtoni nu are forta de a impune pe listele partidului vreun candidat botosanean pe o pozitie eligibila. deocamdata incepe sa se contureze din ce in ce mai clar cu cine n-o sa prea am cum sa votez...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!