luni, 21 octombrie 2013

Neculai, DEMISIA!          Pur si simplu incredibila situatia de la Nova Apaserv, semnalata astazi de Monitorul si de botosaneanul.ro, cu banii decontati de societatea din subordinea CJ pentru "suferintele medicale" ale angajatilor! Mi se pare un gest de o nesimtire greu de egalat ca al doilea om din unitate, directorul adjunct Neculai Gheorghinca, sa se afle pe lista celor care au decontat mii de lei - bani recuperati din plata facturii la apa, adica din buzunarele consumatorilor botosaneni - pentru a se opera de hemoroizi.
          Ba, Neculai, ba, da' pe tine te doare-n... turul pantalonilor de iroseala de parale de la firma! Pai, cum mai negociezi tu cu sindicatul lui peste scoaterea acestui gen de aberatii din contractul colectiv de munca, daca esti primul care trage banu' cand se ofera ocazia???? Aaaaa? Apoi, Neculai, tata, iti spun eu care-i faza: tu, clar, n-ai cum sa mai deschizi gura in fata sindicalistilor! Pur si simplu n-ai cum, dupa ce te-ai lacomit la paralele astea. Pe de alta parte, cretinismele din contractul colectiv de munca, de genul banilor luati din firma ca sa te operezi tu de hemoroizi, trebuie sa dispara!!! Ca, daca nu dispar, punem mana noi, fraierii platitori de facturi, pe coase si topoare si ne jucam cu totii de-a rascoala de la 1907. Iar in filmul asta cu rascoala, birouasele voastre de la Pacea vor servi ca decor pentru conacele boieresti!
          Asadar, sa reluam: 1. prostia asta cu decontarea durerilor voastre de... spate pe banii nostri trebuie sa dispara; 2. negocierile cu sindicatul pentru viitorul contract colectiv de munca nu pot fi purtate de tine. In concluzie: 3. Neculai, tre' sa-ti dai urgent DEMISIA! Daca te-a mancat in cur...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!