miercuri, 16 octombrie 2013

Dolly da iar cu mucii in fasole          Interviu cu Dolly, Omul Serviciilor, pe botosaninews.ro. Iar Dolly, cunoscut in anumite medii si ca Andrei Dolineaschi, deputat PSD de felul sau, se da din nou zmeul zmeilor, scotand fum si flacari pe nas in directia lui Flutur si a lui Turcanu si, culmea culmilor, clamand la final, ca de obicei, ca el nu vrea scandal, ci doar, asemenea celebrului Tudorel de la Pro TV, "sa trecem la treaba!". Bine, mai, harnicule, care esti tu harnic si faci treaba de nu mai poti, da' te retine cineva?
          Iata un fragment din interviu, relevant, zic eu, din doua puncte de vedere: 1. Dolly e un demagog (marca PSD, inconfundabila) de prima clasa, care poate spune fara sa clipeasca absolut orice ii convine, fie minciuna (cel mai adesea), fie adevar (rarisim); 2. Dolly asta pare si un picut cam prost in capul lui, incurcandu-se in rahatul pe care-l mesteca, asa cum am zis, fara sa clipeasca, daramite sa mai si gandeasca!!! Deci, reporterul remarca, pe subiectul drumului Botosani-Suceava: "Domnul Flutur a adaugat ca, daca asa-numitul drum al mortii se facea din 2012 (cand prim-ministrul Victor Ponta a retras alocarile bugetare ale pedelistilor, blocand proiectul - n.n.), s-ar fi evitat pierderea unor vieti omenesti". Raspunsul lui Dolineaschi, pe schema devenita de acum clasica la toti socialistii, conform careia nu trebuie sa te justifici, ci sa contraataci (putem sa-i spunem tehnica manipulatorie "ba pe-a ma-tii!"): "As fi putut sa ii raspund domnului Flutur ca daca drumul mortii se facea din 2009, cand PDL era la guvernare, s-ar fi evitat si mai multe accidente pe acest drum".
          Prostie fara seaman, in mod evident! Pai, mult iubite si stimate guguman, in 2009 nu era la guvernare si PSD-ul lu' matale??? 'Geaba investesc partidul si serviciile in asta (numai bunul Dumnezeu poate pricepe de ce!), ca, sigur-sigur, n-are cum sa iasa ceva de soi din dansul. Se toaca atatea resurse si se chinuiesc atatia oameni sa ni-l tot bage fortat in fata, da', daca n-ai cu cine...

Un comentariu:

  1. oare cu ce a gresit tara asta, sa fie condusa de astfel de specimene rupte de orice realitate, care ne/au adus in fundatura asta, filfizonilor astora care nu au facut decat latraiala in politica pe bani multi, ar trb sa le se confiste toata averea adunata prin intermedieri si comisoane ca pedeapsa pt ca au incurcat tara asta sa se dezvolte, au stagnat/o prin nestiinta si rea credinta, lucrul asta e valabil pt toti ciocoflenderii si toapele politice care cred ca cu taieri de panglici la orice si cu discursuri puturoase se dezvolta o tara...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!