marți, 12 martie 2013

Înscăunarea lui Răzvan "Făt Frumos" Rotaru          Că tot spunea madam Doiniţa Federovici că "la PSD funcţiile nu se dau pe tavă", iaca Răzvan Rotaru a fost uns mare comisar şef mare la garda mediului botoşănean fix în urma unui concurs extrem de dur şi riguros. Cea mai bună dovadă privind dificultatea - pe alocuri exagerată! - a concursului este faptul că nimeni n-a mai îndrăznit să se înscrie în cursa pentru şefia instituţiei cu pricina.
          Talentul înnăscut pentru protejarea mediului, care zăcea de pomană, până mai ieri, în Răzvănel, va putea fi stors, aşadar, până la ultima picătură, în noul său mandat de director. Mai ales că la ceremonia de investire în funcţie a fost blagoslovit de chiar părintele său (cel puţin din punct de vedere politic!), prefectul Costică Macaleţi. Nici venerabilul pesedist de carieră Gheorghe Vâzdoagă nu a absentat de la sindrofia ungerii cu mirul şefiei, oferindu-i celui poreclit "Chinezul" un foarte sugestiv bonsai.
          Cu sinceritatea desăvârşită ce îl caracterizează, Rotaru şi-a urat singur fel de fel de chestii: "Sper într-o bună colaborare cu toate instituţiile, o colaborare bună cu instituţia prefectului şi să fie un mandat cât mai lung posibil". Ei, da! Omul vrea să fie director cât mai mult timp şi o spune cu gura plină, ca să fie clar pentru toată lumea. Şi nu doar atât! Ca să-şi lungească mandatul la maximum, Răzvănel ar vrea ca fiecare zi de şefie să-i fie echivalată măcar cu vreo două luni din calendarul gregorian. Doar aşa ne putem explica prezentarea, la numai 24 de ore de la investirea în funcţie, a unui raport de activitate pe nu mai puţin de două luni. Păstrând acelaşi ritm infernal, peste fix un an de-al nostru, pământesc, Chinezul îşi va putea prezenta cu mândrie raportul pe primii 60 de ani de activitate. Mai ceva ca Făt Frumos din basmele lui Petre Ispirescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!