miercuri, 13 martie 2013

Ghiorghiţă face spume. Cu clăbuci!          Ofticat rău Florin Ghiorghiţă ăsta! Pe toată lumea! Pe procurori că s-au autosesizat cu şmangleala de apă pentru viluţă, pe Ţurcanu că "şi-a permis" să facă publică potlogăria, pe mass-media care îl "denigrează" şi tot aşa... Chiar stai şi te întrebi: cum dracu' de ajunge tocmai aşa un om bun şi cinstit, curat ca lacrima, precum fostul viceprimar al Botoşanilor, calul de bătaie al tuturor? Lume rea şi invidioasă, dom'le!
          Aspectul cel mai grotesc în toată povestea cu apa e că băieţaşul ăsta continuă să-l bage pe ţeavă pe tac-su' pentru a-şi salva pielea. Ceva mai odios n-am pomenit de multă vreme! Vila cu pricina - cea de la care s-a "tras" şi apă necontorizată, şi curent electric din reţeaua de iluminat stradal, mai an - figurează în acte pe numele tatălui lui Florin Ghiorghiţă. Aşa, şi? Nimeni nu-i chiar atât de prost, încât să nu-şi dea seama că este, de fapt, a fostului vice, care o şi foloseşte. De altfel, în acte, Ghiorghiţă e sărac lipit pământului (iar în... realitate, ştie toată lumea că e super-bogătan!). Vă amintesc numai declaraţia lui de avere de acum fix un an, din care reieşea că îşi creşte copiii cu doar 5-6 milioane de lei vechi pe lună. Şi atunci încă era plătit legal ca viceprimar! Ce să mai vorbim? O abureală libidinoasă faza asta cu doseala infantilă a averii în acte... Şi uşor de demontat de orice procuror, fie el de la ANI, DNA ori de la vreun parchet local!
          Aşa rupt în cur cum se dădea el prin declaraţiile de avere, ex-bugetarul Florin Ghiorghiţă găseşte oricât de mulţi bani vrea muşchii lui ca să "premieze" cu câte 10 milioane de lei vechi denunţuri (reale, calomnioase, nu mai contează...) la adresa celor care l-au demascat: "Sunt dispus să ofer un premiu în valoare de 1000 de lei fiecărui cetăţean care declară în scris că a vândut cai la abatorul lui Florea Ţurcanu. Să văd atunci dacă se autosesizează parchetul". Băi, Biţă-Biorbiţă, chiar aşa, băi? Să rupi tu pâinea de la gura copchilaşilor (flămânzi şi golaşi, după declaraţia de avere...) numai ca să te răzbuni pe cei care "şi-au permis" să arate cu degetul o mică parte (!!!) din bazaconiile pe care le-ai comis, ani în şir, din poziţia de viceprimar?

Un comentariu:

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!