miercuri, 20 martie 2013

Câinii botoşăneni, cu colaci de două milioane în coadă!          Copchilaşii ăia din primăria botoşăneană nu-s complet în firea lor, oricum am da-o! Mai nou, vicele Cosminel Andrei ne anunţă cu seninătate că fiecare maidanez care va fi capturat pe străzile târgului şi va ajunge la padocuri va costa peste două milioane de lei vechi: "Avem o firmă câştigătoare pentru activitatea de prindere a câinilor. Este vorba de 81 de lei, cu TVA inclus, pentru fiecare câine care este adus la padoc. În 2010, capturarea unui câine a costat 40 de lei, în 2011 a ajuns la 65 de lei, iar în acest an va fi 81 de lei. În total, capturarea, deparazitarea şi sterilizarea unui câine maidanez va costa peste 200 de lei".
          Măi, băieţi, daţi-vă cu lumea! Nu vă bateţi joc de amărâtul ăla de buget! De unde şi până unde să se dubleze, în numai doi ani tariful pentru capturarea unui câine?!? Nu vă duce capul să găsiţi soluţii normale, rezonabile, la "marea problemă" a căţeluşilor comunitari? Daţi-vă demisiile, cum aţi promis, şi lăsaţi-i pe alţii! Păi, dacă nu vine nicio firmă privată la licitaţie pentru mai puţini bani, e la mintea cocoşului că puteţi înfiinţa voi un serviciu propriu de ecarisaj, de pildă în cadrul direcţiei (de... tuns iarba de prin parcuri la câini!) pe care-o conduce Eugen Ţurcanu, care să nu consume altceva decât salariile lunare ale câtorva angajaţi. Tot a promis Ovidelu' Portariuc locuri de muncă în campania electorală, aşa că mai angajaţi doi-trei botoşăneni şi pentru deparazitare şi un medic veterinar pentru sterilizare şi n-aveţi cum să nu reduceţi cheltuielile la cel mult un sfert din cele două milioane enunţate cu atâta nonşalanţă. Păi, ce? Prin vistieria oraşului umblă câini cu colaci în coadă?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!