joi, 14 martie 2013

"Binefacere" socialistă: camere de supraveghere, în loc de asfalt!          În mod evident, pesediştii noştri dragi au vrut să pozeze în unici binefăcători ai naţiei botoşănene aducându-l în judeţ pe şeful CNADR, Mircea Pop. Fără îndoială, parlamentarii Miky Şpagă (nu-l ştie nimeni de "Şerban Mihăilescu"...), Andrei Dolineaschi şi Doiniţa Federovici, prefectul Costică Macaleţi ori primarul Ovidiu Portariuc, adică toţi cei care s-au gudurat prin jurul lui Pop, au sperat la mult mai mult de la vizita acestuia. Când colo, în loc de drumuri (pentru care nu sunt niciodată bani!), Mirciulică Popică ne-a blagoslovit cu camere video pentru supravegherea traficului (pentru care, iată, se găsesc parale!), punându-ne aşadar sula-n coaste să îi plătim rovigneta pentru drumurile naţionale execrabile de care avem parte. Aş zice că, după faza asta, pesediştii s-au ales nu cu vreun spor gratuit de imagine, ci fix cu blestemele şoferilor botoşăneni. Şi pe bună dreptate!
          Încercând să dreagă busuiocul, liderii roşii s-au apucat, postum, să răstălmăcească mesajele cât se poat de clare ale bărbosului Pop, povestindu-ne că, de fapt, totu-i bine şi frumos. Adică oferindu-ne, ca de obicei, vorbe goale, că de fapte continuă să se arate incapabili... Iacătă vrăjeala ieftină a lui Dolly: "E posibil ca în acest an să se facă proiectarea pentru Botoşani-Târgu Frumos, iar finanţare pentru asta să se aloce în a doua parte a anului, în timp ce finanţarea lucrărilor de modernizare să fie făcută de anul viitor. În ceea ce priveşte drumul spre Suceava, alocarea de bani se poate face la rectificarea bugetară şi depinde de creşterea economică". Aşadar, ce ne spune "omul serviciilor" Dolly? Fix nimic! Dacă vor fi bani, vom putea merge şi pe Lună cu maşinelele personale, după rectificarea lui Victoraş Ponta. Dacă nu, nu. Ia mai dă-te-n p... ălăria mea de rumegător de cuvinte!
          Nea' Costică de la prefectură se bagă şi el în seamă cu încropirea măiastră a două-trei vorbe: "Cert este că există bunăvoinţă şi sunt convins că vizita domnului Mircea Pop va fi benefică pentru investiţiile pe drumurile din Botoşani". Îhî! Sigur că da! "Există bunăvoinţă" câtă vrem, doar că noi circulăm pe parodiile astea de drumuri, nu pe bunăvoinţa lui Pop. Iar vizita grăsanului de la CNADR "va fi benefică", dar încă NU ESTE!!! Aşa că... băăă, socialiştilor, ia mai lăsaţi-ne, băăă, cu binefacerile voastre viitoare, că suntem sătui! Fapte, băăă, FAP-TE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!