vineri, 8 februarie 2013

Zici Ghiorghiţă şi... tragi apa!          De furtul de apă, cu piscina, al fostului viceprimar de Botoşani Florin Ghiorghiţă se auzise prin târg de vreo două săptămâni. Subiectul a fost făcut public acum de preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, demers demn de apreciere, în condiţiile în care ne-am obişnuit ca matrapazlâcurile "bengoşilor" plecaţi de la putere să fie muşamalizate de cei care le iau locul. În ceea ce-l priveşte pe Ghiorghiţă, bănuiesc că nimeni nu se mai miră de nimic. Ne-am lămurit cu toţii, de mult, cam ce-i poate pielea. E suficient să amintim de furtul de curent din urmă cu câţiva ani, pentru instalaţia pusă pe aceeaşi vilă cu ocazia unor sărbători de iarnă. Atunci era vice în funcţie şi şi-a făcut rost urgent de facturi şi contracte prin care să demonstreze că plătea curentul consumat din reţeaua publică a oraşului.
          Ceea ce, totuşi, îmi provoacă o silă enormă faţă de acest personaj este faptul că nu are rezerve în a-şi sacrifica propriul tată pentru potlogăriile lui. Acum, cu episodul apei pentru piscină, Ghiorghiţă îşi lasă iarăşi părinţii bătrâni să răspundă din punct de vedere juridic, pe principiul: "dacă există vreun hoţ în treaba asta, acela-i tata, nu eu". Este un (nou) gest de o josnicie fără semăn, care spune totul despre personaj!

P.S.: Cum dracu' să nu auzi de zeci de ori pe zi comparaţia aia cu ce păţeşte cel care fură o găină, de foame, faţă de unul care fură...  apă cu piscina?!?

Un comentariu:

  1. ERA DE ASTEPTAT , CE ATATA MIRARE ? CATI BANII SAU LUAT PE SESTACHE CAND ERA EL VICE D PE LICENTE TAXI SI MAXI TAXI , FLORARIA NEVESTISI DE LA UN SIMPLU GARAJ VILA DE LA CIUSMEA ASTEA NU POT SA LE FACA UNUL DIN MUNCA CINSTITA , SI BINE INTELES TOATE TRECUTE PE MASA PE TACSU ETC NU MA MIRA CA ARE APA MOCA SAU CURENT , DACA NU O SA AIBE EL CINE O SA AIBE EU ...???

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!