sâmbătă, 16 februarie 2013

Osanale şi pupincurisme          Există, totuşi, şi liberali care ar bea cafea pesedistă pe neprobatelea. Senatorul RVG (Radu Viorel Grigoraş) cu greu şi-a putut pune stavilă declaraţiilor admirative la adresa premierului Victor Ponta, în ultima conferinţă de presă a PNL Botoşani. Mai, mai să-i facă şi o mică statuie: "Dau nota 10 premierului Ponta pentru prestaţia pe care a avut-o, verticalitatea, demnitatea şi patriotismul, luând poziţie faţă de scandalul exportului cărnii de cal". Ei, să-mi trag basca! N-am mai auzit din astea de pe la al XIV-lea congres... Urmărind declaraţia lui Grigoraş, încep să dau crezare zvonurilor că alţi mari liberali ai târgului s-ar fi întâlnit mai deunăzi la Bucureşti, cot la cot cu un fost prefectuleţ al judeţului, gândind cu voce tare, după o masă copioasă, la modul în care "putem scăpa de Grigoraş ăsta"...

Un comentariu:

  1. Asa au si ajuns politicieni de frunte, nu pe merite, proiecte, idei ci pe plecaciuni, complimente de mai mare rasu invatate de pe vremea PCR, ca de, si atunci tot asa erau promovati oameni de ce n-ar merge si acum.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!