luni, 18 februarie 2013

OK, s-au dus să se culce, da' cu cine?          După ce le-a făcut o dată de râs în faţa electoratului pe colegele de parlament din USL, că n-au fost prezente la votarea amendamentelor pentru judeţ, deputata PPDD Lilişoara Mincă a fost trimisă la oftalmolog de deputata PSD Doiniţa Federovici. Aceasta din urmă şi-a manifestat grija fără margini privind sănătatea oculară a Lilişoarei într-o conferinţă de presă, în care i-a transmis graţios ceva de genul: "Pune-ţi, fă, ochelari dacă nu vezi acătării!".
          Fără a aprecia absolut deloc preocuparea colegei de cameră (şi mă refer la camera aceea bucşită cu deputaţi, din Casa Poporului, nu la odăiţa de cinci stele de la Marriot), pepededeotevista a reacţionat vehement, declarând că n-are nevoie de ochelari ca să se benocleze prin parlament: "Nu am miopie, nu am nevoie de ochelari. Poate doamna are nevoie. (...) Am mai spus: doamnele s-au dus să se culce! Pentru că nu erau în sală".
          Acuma, pentru ca subiectul să capteze şi mai tare atenţia alegătorului standard botoşănean, Lilişoara ar trebui să se încordeze la maxim şi să furnizeze şi informaţia cheie pentru orice consumator de tabloide de pe aceste meleaguri: cu cine s-au culcat duduile Federovici şi Ciofu în timpul serviciului? Aaaa? Roxănica nu intră în discuţie la acest capitol pentru că, la momentul cu pricina, se afla la Bucureşti şi majestatea sa Ţurcanu I, împăratul Botoşanilor, chiulind la rându-i de la serviciul (imperial) din CJ. Şi, punctul doi, aşa, ca fapt divers: de ce se oftică aşa tare Lilişoara la faza asta? Că nu s-au votat amendamentele sau o roade invidia?
          Ar mai fi şi un punct trei, de oarecare interes pentru o anumită categorie de electorat: la capitolul "doamne" a fost inclus şi deputatul Dolineaschi?!? Că sunt fel de fel de zvonuri...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!