sâmbătă, 2 februarie 2013

Neculai din Flămânzi, performerul naţional al PDL-ului          Pedeliştii botoşăneni s-au adunat în premieră, la două luni după alegerile dezastruoase din 9 decembrie, în cadrul biroului permanent (sic!) judeţean, probabil ca să se numere între dânşii şi să vadă câţi au mai rămas. N-au avut mult de numărat... În schimb, ca din gură de şarpe au prins a urla foştii deputaţi Stelică Strugaru şi Neculai Rebenciuc, nemulţumiţi nevoie mare de statutul lor actual, de simpli cetăţeni. Cică nu i-au prea ajutat în campanie propriii primari şi de-aia au luat-o ei în freză, chiar dacă se prezentau în faţa electoratului după nişte mandate încununate cu atâta amar de "succesuri".
          Mda, au şi ei dreptatea lor! Deşi, dacă ne uităm mai atent la bădiţa Neculai din Flămânzi, el chiar că n-ar avea motive de supărare. Performanţa sa este absolut remarcabilă, el fiind, probabil, singurul candidat portocaliu din toată această ţară mirifică (spre mirobolantă) care s-a menţinut în ochii alegătorilor la nivelul din 2008: locul trei atunci per colegiu, cu vreo 7-8 voturi, tot locul trei şi în 2012, ce-i drept, cu numai 5-6 voturi. Şi atunci? De ce umbli acuma botos prin sat, pardon, prin oraş, uăi, Neculai??? Eşti la fel de apreciat ca întotdeauna! Adică tot aproape de zero. Poate că asta ţi-o fi valoarea, mai ştii?
          Şi tot legat de (prea) simplul cetăţean Neculai, foarte simpatică e şi bârfa prezentată de site-ul flamanzi.ro, conform căreia fostul mare demnitar al naţiunii române umblă acum pe la bisericile din târgul de baştină, cerând înapoi donaţiile din campania electorală. Ştiu şi eu ce şanse mai ai, Culiţă, tată, să scoţi paralele înapoi din buzunarele încăpătoare ale popilor?!? Doamne-ajută!

Un comentariu:

  1. Mi-aduc aminte ca acu cativa ani Rebenciuc (fiind pe cai mari) a ordonat atunci la Flamanzi, anularea unei licitatii la un pod. Motivul Victor Construct era pe ultimul loc. Binenteles la reluarea procedurii s-a facut in asa fel incat sa castige. Intrebat de ce face lucru asta a spus ca este dator. Probabil datoria se tragea de la donatiile care le facu-se Victor in campanie si care atunci trebuiau inapoiate. Ori omul a invatat c-o mana dai si cu alta furi.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!