luni, 11 februarie 2013

Jos guvernul nostru!          Credeaţi că numai noi, cârcotaşii naţiei, suntem nemulţumiţi de prestaţiile miniştrilor din Guvernul Ponta? Nici vorbă! Useliştii înşişi sunt cei mai ofticaţi dintre ofticaţii Românicii. Şi... se manifestă ca atare, după feleşugul fiştecăruia. Asta înseamnă că social-democraţii, conform tradiţiei, scrâşnesc din dinţi, înjură în gând şi tac mâlc, în timp ce liberalii spun pe şleau ce-i doare, sărind la gâtul propriilor miniştri.
          Exemple despre cum tac şi înghit pesediştii avem cu duiumul. De fapt, spre oricare dintre ei te-ai uita, vezi acelaşi lucru: omuleţi de paie, care nu au dreptul să gândească, iar, dacă totuşi o fac, nici nu le dă vreodată prin cap să scoată vreo vorbuliţă neconformă cu magistralele teze de la ultimul lor congres.
          Interesante sunt, în schimb, exemplele oferite de penelişti. Deputatul de Darabani Costel Şoptică s-a apucat, bunăoară, să-şi interpeleze în parlament propriul ministru, Daniel Chiţoiu de la Finanţe, pe tema stării jalnice a aşa-zisei infrastructuri din Vama Rădăuţi Prut. Ce-i drept, Chiţoiu a fost pus la zid alături de "aliatul" Liviu Dragnea, de la Administraţie Publică, dar asta nu ştirbeşte cu nimic din "meritele" demersului lui Şoptică.
          Mult mai tare îmi pare a fi revolta declarată, ba chiar oarecum violentă, a senatorului de Botoşani Viorel Grigoraş! În calitate de... stăpân al societăţii de transport RVG (că acţionar s-ar părea că nu mai este, lăsându-şi rudele titulare în documentele oficiale ale firmei), Grigoraş sare la gâtul ministrului liberal de la Transporturi, renumitul baronaş Relu von Fenechiu. Împreună cu alţi transportatori botoşăneni, revegiştii lui Grigoraş vor organiza mitinguri de protest timp de trei zile în buricul târgului, pentru a-i reproşa lui Fenechiu cu vorbe grele, scandate de la obraz, faptul că a suspendat procesul de atribuire a traseelor şi curselor judeţene şi interjudeţene. Bravo, Viorele, dă-i în bot lui nen'tu Relu dacă vezi că-i incapabil! Mama lui de ciocoi penelist!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile injurioase si/sau continand expresii pornografice vor fi sterse de administratorul blogului. In rest... baga mare!